Podsvijest

Nikada ne uskraćujte sebi izvor beskrajne mudrosti i inteligencije koja se nalazi u vašoj podsvijesti, a kada vam se čini da ste krenuili u tom negativnom pravcu, sjetite se poznate izreke “Mislite dobro i usljediće dobro. Mislite zlo i usledjiće zlo. Čovjek je ono što misli.”

Treba imati na umu da podsvijest raspolaže bezgraničnim znanjem i odgovorima na sva moguća pitanja. Ipak, ona se nikada ne suprotstavlja, nikada se ne upušta u raspravu, nikada ne kaže, “Ne smiješ misliti na taj način”. Ukoliko joj, primjerice, uputite misli kao što su, “Nisam u stanju to učiniti”, “Prestar sam “,” Ne mogu ispuniti datu obavezu “,” Rodio sam se u pogrešno vrijeme “,” Ne poznajem prave ljude “, ona će uvijek reagirati upravo u skladu s njihovom sadržinom i nikako drugačije.

Time, dakle, sami sebi uskraćujete sreću i dobrobit i prizivate osujećenost, neimaštinu i oskudicu svake vrste. Ukoliko u svijesti stvarate prepreke, teškoće ili negativne misli, osuđujete vlastitu podsvijest da bezgraničnu umnost koju posjeduje koristi u negativne svrhe. U stvari, stajete na stanovište da vaša podsvijest nije sposobna riješiti probleme koji vas tište. Na taj način, zakoračuje u mentalnu i emotivnu osujećenost koju prate tjelesna bolest i sklonost neurotičnim poremećajima.

U cilju ostvarivanja željenog i prevazilaženja oskudice, trebalo bi svakoga dana više puta čvrsto i hrabro reći: “Beskrajna umnost kojaje rodilaželju pruža mi savršen plan za ostvarivanje  te želje. Svjestan sam da unutrašnja mudrost moje podsvijesti priprema pravi odgovor i da će moja unutrašnja osjećanja i težnje naći svoju materijalizaciju u vanjskom svijetu. Prožimaju me mir, uravnoteženost i sklad. ”

Kažete li: “Nema izlaza; izgubljen sam; nedoumica nema rješenja; zaustavljen sam i osujećen “, zacijelo će izostati bilo kakav odgovor podsvijesti. Želite li da podsvijest radi za vas, postavite joj pravi zahtjev – suradnja neće izostati. Podsvijest je uvijek u vašoj službi, nadzire rad vašeg srca, ritam disanja, liječi posjekotinu na prstu, usmjerena je ka životu i vječno se brine o vama. lako i sama posjeduje vlastiti um, podsvijest bez ostatka usvaja vaše obrasce mišljenja.

Podsvijest će odgovoriti uvijek kada se upustite u traganje za rješenjem problema ali će u isto vrijeme, očekivati ​​da u svijesti stvorite ispravne polazne sudove. Napominjemo da podsvijest UVIJEK posjeduje odgovor. Međutim, ako kažete, “Ne vjerujem da ima izlaza, zbunjen sam, zašto mi odgovor neprestano izmiče? ” poništavate snagu vlastite molitve, odnosno vlastite podsvijesti.

Stoga, unesite mir i ljubav u dušu, opustite se i odlučno recite samome sebi: “Podsvijest ima odgovor i ovog trenutka mi ga nudi. Zahvalan sam joj jer beskrajna mudrost podsvijesti poznaje samu suštinu stvari. Čvrsto sam uvjeren u ispravnost svojih misli i svojom odlučnošću oslobađam čudesnu moć podsvijesti. “