Posao Rijeka ponuda – Posao na naftnim platformama

Jedan od traženijih poslova posljednje vrijeme je i rad na naftnim platformama. Doći na naftne platforme nije lako no ne i nemoguće. Mnogi misle da je potrebna jaka veza sa strane i tu već odustanu.
Mnogi ne znaju da naftne kompanije širom svijeta traže nove zaposlenike pa i one koji nikada u svojem životu nisu bili a niti radili na rigu (platformi).
Mnogi su pokušali razno raznim aplikacijama te prijavama na natječaj te su u većini slučajeva bili odbijeni ili nisu niti dobili povratni odgovor.
Zašto je to tako?
Zašto se to događa?
Razlog leži u online CV formi.
Oni koji su pokušali doći na naftne platforme sigurno su slali CV formu pisanu u MS wordu ili PDF datoteci ne znajući da 99% kompanija na svome serveru imaju filtre koji jednostavno ne propuštaju takve vrste datoteka već jedino ONLINE CV formu.

Što je online CV forma?

Ništa drugo nego obična CV forma no objavljena kao web stranica koja sadrži vlastiti URL (online adresu). Takve forme u jako kratkom vremenu dođu na vidjelo administracijskom dijelu kompanija te je mogućnost za ukrcaj znatno veći.

Kako do ONLINE CV forme?

Da bi se kreirala ONLINE CV forma potrebno je imati vlastitu domenu (ime stranice) te hosting plan odnosno plaćeno mjesto na Internetu gdje se smješta ONLINE CV forma. Za to je potrebno oko $14 godišnje za domenu te oko 35$ godišnje za hosting plan. Znači sveukupno oko $50 godišnje.
Nadalje potrebno je znanje iz Web dizajna te ftp-a a da to znate vjerojatno se ne biste natjecali za posao na naftnim platformama.

Kako onda?

Probati ćete unajmiti web dizajnera koji će za vas obaviti posao no tu ćete uslugu platiti oko 300€ ukoliko vam ta dotična osoba nije baš dobar prijatelj. I što onda sa online formom? Kako nju slati?

Zato postoje razno razni online servisi koji sav posao obave za Vas a jedan od respektabilnijih je i Rig Worker.
Taj će servis za Vas objaviti ONLINE CV formu te istu poslati na preko 1.300 adresa svjetski poznatih offshore i onshore naftnih kompanija. Servis je cijenjen među kompanijama te članovi imaju prvenstvo dobivanja posla u odnosu na druge.
Servis ima cijenu od 59$ jednokratno što je jako povoljno ukoliko uzmete u obzir što sve radi za vas i koliko bi vas koštalo da sami ručno sve obavite. Kako biste saznali više o samom servisu i ONLINE CV formi pa i ukrcaju na naftne platforme posjetite stranicu  – Posao na naftnim platformama

P.S. Servis u svojoj bazi kompanija ima i one koje traže isključivo početnike kako bi im dala mogućnost ostvarivanja karijere na naftnim platformama.

gox1971

41 godina, dolazim iz Opatije i radim na naftnoj platformi. Kao sekundarni posao zapoceo sam sa Online marketingom u kojemu sam dogurao do zavidnoga nivoa. 25 web stranica od kojih su sve 25 na prvim mjestima google pretrage za odredjene trazene kljucne rijeci. U svoje slobodno vrijeme bavim se raznim ekstremnim sportovima kao sto je extreme snowboarding, brdski biciklizam, planinarenje, kickboxing i vozim superbike te podvodni ribolov. To je ukratko to, ionako nisam ovdje za upoznavanje vec pisanje tekstova koji nekome mogu biti od velike pomoci.