Poslovna numerologija

Numerologija može pokazati kako se slažete sa šefom i to uz pomoć duhovnog broja koji se izračunava zbrajanjem dana, mjeseca i godine rođenja, sve dok se oni ne svedu na jednoznamenkasti broj.
Ako je netko rođen 1993/10/19 njegov broj će biti 6. On se izračunava na sljedeći način.1 +9 +1 +0 +1 +9 +9 +3 = 33 = 3 +3 = 6 .
Svaka osoba ima odredjene numerološke karakteristike pa se na temelju njih pomoću numerologije može utvrditi i kakvi su njihovi međusobni odnosi.Sve veći broj ljudi se danas zanima za numerologiju mada je njena popularnost još uek manja od popularnosti horoskopa.
Evo numeroloških karakteristika nekih brojeva …

Šef sa duhovnim brojem 6-Ne trpi neodgovornost
Osobe s ovim duhovnim brojem su veoma organizirane, bistrog uma, prodorne i teže ka savršenstvu. Prema podređenima su fleksibilne, tolerantne, spremne za svaki dogovor i sugestiju ukoliko za to ima osnova. Šestice mrze nezainteresirane, neodgovorne, nadmene i egocentrične osobe. Uvijek vode računa o svom imidžu, pa to zahtijevaju i od ostalih.
Savjet za zaposlene: Osobe s osobnim brojem jedan ne bi trebalo da se postavljaju iznad šefova; dvojke treba izbjegavati bespotrebnu nervozu i paniku jer to nervira šefa; trojke bi morale obrate paznju na svoju neozbiljnost; četvorke da nastoje biti ažurnije u izvršavanju zadataka; petice bi trebali pridržavati dogovorenih obveza; šestice da zbog sličnosti karaktera izbjegavaju sukobe; sedmice i šestice su loša kombinacija jer svatko pokušava da istjera svoje; osmice trebaju biti malo iskrenije i poštenije; dok bi bilo dobro da devetke pokažu više povjerenja prema šefu.

Šef sa duhovnim brojem 7-Voli inovacije
Sedmice su inventivne, temeljne, pravdoljubive i pomalo misteriozne osobe. Ne vole da se ponavljaju jer im je promjena ključna riječ. Kad je posao u pitanju, uglavnom se oslanjaju na intuiciju. Imaju hrabrosti da izmene stvari iz korijena i nikad iza sebe ne ruše mostove. Vrlo su duhoviti što često koriste u poslu.
Savjet za zaposlene: Osobe s osobnim brojem jedan trebalo bi da obuzdaju želju za rukovođenjem; dvojke da ne gledaju posao samo kroz novac; trojke da se ne služe humorom da bi uvijek bile u središtu pozornosti; četvorke da su malo opuštenije u poslu; petice ne trebaju biti isuviše ishitrene; šestice moraju izbjegavati ovu poslovnu kombinaciju jer kompromis nije moguć; sedmice da vode računa o tome čija je riječ poslednja; osmice trebaju pokušati smanjiti
energičnost; dok devetke jedino mogu surađivati uz međusobnu toleranciju.

Šef sa duhovnim brojem 8-Gladan uspjeha
Ovo su iznimno energične, fizički i intelektualno jake osobe. Vrlo su disciplinovani i ustrajni u poslu, te za njih ne postoje nemoguće misije. Osmice ne biraju način i sredstvo da dođu do cilja pa često znaju da igraju “prljave igre”. Nikad nisu zadovoljni postignutim jer ih vodi snažan natjecateljski duh, a to isto očekuju i od zaposlenih.
Savjet za zaposlene: Jedinice, ukoliko žele doći do uspjeha, morale bi naučiti da se povinuju; dvojke bi trebao suzbijaju svoju uvredljivost; trojke su idealna kombinacija jer svojom keativnošću daju maksimum; četvorke treba da smanje tvrdoglavost; petice su loša kombinacija jer opterećuju; šestice moraju zaborave na predrasude; sedmice neka manje teže pravičnosti; osmice s obzirom na obostrani temperament trebaju izbjegavati konflikt; a devetke neka se ne suprotstavljaju.

Šef sa duhovnim brojem 9-Svestran i pravedan
Devetke su jake, svestrane i humane osobe. Važno im je da postignu uspjeh u poslu, ali da pri tom nikog ne ugrožavaju. Uvijek se trude da naprave harmoničnu i funkcionalnu atmosferu kako bi svima bilo dobro. Veliki su altruisti, ponekad i na svoju štetu, što bi moglo da im ugrozi poslovne pozicije.
Savjet za zaposlene: Osobe s osobnim brojem jedan trebalo bi isticati svoju velikodušnost; dvojkama se savetuje da se oslone na svoju intuiciju; trojke zahvaljujući svojoj ažurnosti postaju miljenici; četvorke teško funkcioniraju sa devetkama; petice pomoću inventivnosti ostvaruju lijepu suradnju; šestice ne bi trebalo da se brinu zbog šefove mističnosti; sedmice moraju biti iskrene; osmice bi morale kontrolirati impulzivne reakcije; dok devetke trebaju naučiti da se prilagođavaju šefovim zamislima.
Numerologija pokriva mnoge stvari a pored duhovnog u numerologiji su važni i sudbinski i broj imena.