Posvajanje životinja u ZOO Zagreb

Zoološki vrt grada Zagreba nalazi se u preko 200 godina starom parku Maksimiru. Ta zelena oaza koja se nalazi gotovo u samom centru Zagreba omiljeno je okupljalište svih zaljubljenika u prirodu. Unutar parka smjestio se Zoo u kojemu posjetitelji mogu vidjeti brojne životinjske vrste sa gotovo svih kontinenata. U Zoološkom se vrtu često održavaju različiti obrazovni programi, organiziraju se razna događanja, provode se mnogi programi zaštite životinja, a posebna je atrakcija posvajanje životinja u kojoj mogu sudjelovati svi posjetitelji.

Posvojitelj jedne od životinja možete postati u samo tri koraka. Za početak, prošetajte Zoološkim vrtom, uživajte u Maksimiru i obiđite sva ta divna stvorenja. Iako izbor zasigurno neće biti lak tijekom šetnje izaberite najdražu životinjicu. Njihov se popis nalazi i na web stranicama Zoološkog vrta, ali izbor uživo je zasigurno puno zanimljiviji. Stoga, požurite u Zoološki vrt!

Zatim morate izabrati kakav posvojitelj želite biti, brončani,srebrni, zlatni ili VIP. Posvojitelji se razlikuju po iznosu donacije, a svi dobivaju određene nagrade kada postanu posvojitelji. Možeš dobiti plaketu sa slikom životinje, suvenir Zoo vrta, svoje ime na nastambi posvojene životinje, majicu Zoo vrta, ulaznice u Zoološki vrt, fotografiju životinje… Nagrada ovisi o tame kakav si posvojitelj, a ako postaneš VIP posvojitelj dobivaš i presliku slike koju su naslikale čimpanze Zoološkog vrta Zagreb.

I za kraj, kako biste postali službeni posvojitelj morate ispuniti online obrazac na web stranicama Zoološkog vrta. A, osim što možete posvojiti životinju u svoje ime, možete nekome i darovati ovaj izuzetno originalan poklon, da postane posvojitelj. U svakom slučaju stanovnici vrta će vam biti i više nego zahvalni. Jer, donacijom im osiguravate još bolju skrb, nove poslastice i igračke.

U svakom slučaju, vrijeme je da se zaputite u Zoološki vrt Zagreb jer vrijeme koje tamo provedete definitivno će biti izuzetno dobro iskorišteno.