Predstojeći događaji u Areni koje ne smete propustiti

Stiglo nam je leto, a uz leto vreli dani i noći. Preko dana tu su brojni parkovi, bazeni i Ada Ciganlija, ali neće biti dosadno ni kada se spusti mrak. Evo par večernjih događaja koji će se odigrati u Beogradu tokom juna.

U orgnizaciji Kombank Arene će biti održana tri velika koncerta u toku ovog meseca. Prvi na redu je veliki šarmer, muzičar prelepog glasa i neverovatne energije. Gospodin koji već dugo odoleva godinama, Tom Džons! Njegov koncert biće održan 15. juna. Devet dana nakon njega, svoj nastup će održati Holivudska zvezda akcionih filmova, majstor borilačkih veština i čovek bogate životne biografije, Stiven Sigal! Ove dve svetske zvezde će svoje koncerte održati baš u Kombank Areni. I na kraju, 28. juna u Sava Centru i 29. juna u novosadskom Spensu (takođe u organizaciji Kombank Arene), možete krenuti na put kroz skrivene puteve tanga! Slavni koreograf Gustavo Ruso će predvoditi 20 atraktivnih i nadarenih umetnika iz sastava TANGO IN RED MAJOR.

tom-jones

Tom Džons je prvi put nastupao u Areni 2009. godine, i na kraju tog koncerta je poručio: ”Beograde, vidimo se uskoro ponovo”. I to obećanje će održati 15. juna. Na prethodnom koncertu, iako na pragu osme decenije, Tom Džons je pred publiku izašao pun energije i zapalio Arenu svojim hitovima iz karijere duge pola veka. Koncert je trajao više od dva sata, a ovaj muzičar iz Velsa je pokazao da je i dalje pun života i da je spreman da luduje celu noć. U svojoj karijeri je pevao skoro sve žanrove pop muzike, rok, R&B, kantri, dens, soul i gospel. Najveći hitovi Tom Džonsa su: It’s Not Unusual, She’s a Lady, Delilah, Kiss, Green, Green Grass of Home, Sex Bomb… Dobitnik je velikog broja nagrada, a 2006. mu je kraljica Elizabeta II dodelila vitešku titulu, pa je njegovo puno ime sada Ser Tomas Džons Vudvard.

steven-seagal

A da li ste znali da Stiven Sigal svira bluz? Verovatno niste. Ovaj akcioni junak će sa svojim bluz bendom prvi put nastupati u Beogradu 24. juna, i svim ljubiteljima Sigalovog lika i dela predlažemo da iskoriste priliku i svog ljubimca vide uživo i to u malo drugačijoj ulozi, uz mikrofon i gitaru. Ljubav prema muzici, Stiven Sigal je pokazao još u 12. godini kada je dobio prvu gitaru, mnogo ranije nego što je ušao u glumačke vode. Od samog starta, pa i dan danas, Sigal je posvećen bluzu. Uskoro će izbaciti svoj treći album, ali pre nego što završi rad na ovom albumu odlučio se za turneju po Evropi, pa će na tom putu posetiti i Beograd. Verujemo da će se posetioci Sigalovog nasupa provesti bolje od filmskih negativaca koji su mu se našli na putu. U svakom slučaju, bilo da volite Stivena Sigala ili ne, ovo će svakako biti zanimljivo iskustvo.

tango-in-red-major

I na kraju, specijalitet za ljubitelje tanga! TANGO IN RED MAJOR predvodiće Gustavo Ruso koji je širom sveta poznat po šou programu Tango Seduccion. Prvi među 14 najboljih plesača iz Buenos Ajresa biće Gustavo Ruso i Samanta Garsija, a plesači će biti praćeni orkestrom koji će predstaviti publici nove tango numere i upoznati ih sa najpoznatijim tango numerama u novim aranžmanima.

Verovatno ne treba napomenuti da bi odlazak na neki od ovih događaja bio idelan u dvoje. Ukoliko ne živite u srpskoj prestonici, a želite da posetite neki od ovih događaja, na raspolaganju vam je dnevni smeštaj u Beogradu. Ukoliko vam se ne ide daleko, tu su i novobeogradski apartmani.