Prisutnost na društvenim mrežama

Prisutnost na društvenim mrežama danas više nije hir ili In , već važan alat u modernom načinu poslovanja.Danas je zaista neophodno svoje potencijalne klijente redovito izvještavati o svom radu,pomacima,novostima,akcijama,educirati o proizvodu,usluzi kako bi shvatili i uvidjeli prednosti nad konkurencijom što je svakako naj jednostavnije putem društvenih mreža zbog njihovog neprestanog rasta, popularnosti i današnjeg načina života u kojem igraju sve važniju ulogu.

Otvaranje profila na nekoj od društvenih mreža samo po sebi nije zahtijevno, no održavanje,konstanta kvalitetnog sadržaja i posebice KOMUNIKACIJA sa zahtijevnom publikom, iziskuju ogroman dodatni angažman.

Gledajući očima poduzetnika,kada ste stalno u strci,pod pritiskom,kada postoje važniji zadaci koje treba obaviti u onih ionako kratkih 24 sata,iako svijesni važnosti prečesto nemate mogućnosti brinuti o kvaliteti sadržaja svojih profila na društvenim mrežama.

Mnogi su pokušali doskočiti problemu tako što su taj dio posla delegirali nekom od svojih uposlenika,no tu se priča ponavlja,jer svi su vaši uposlenici zaposleni s određenim razlogom i točno definiranim dnevnim obavezama , pa se tako kvaliteta prezentacije i komunikacije svede na šture objave i komentare a nerjetko vaš profil preraste u „osobno mjesto za druženje“ dotičnog uposlenika.

Kako doskočiti problemu ?

DELEGIRANJE je svakako ispravan put.No, kome delegirati taj posao ?

Specijalizirane marketinške agencije svoje su cijene usluga podigle na bezobrazno visok nivo,daleko viši od onoga što smo spremni uložiti ili si možemo priuštiti,posebice u ovo doba recesije i nesigurne sutrašnjice.

Tu u priču ulaze SOLO IGRAČI.

Danas na internetu postoje osobe tzv. Networkeri koji se honorarno ili profesionalno bave prezentacijom određenog affilate programa ili mreže.Među njima postoje oni uspješni i oni manje uspješni,no jedno im je zajedničko … ISKUSTVO.

Poznavanje alata internet marketinga i duboko ukorjenjena navika upotrebe društvenih mreža za ostvarenje svojih ciljeva dovodi ih u prednost nad marketing agencijama,kada je u pitanju Vaš problem.

Dakle , pronađite jednoga od njih,za određeni vama prihvatljiv mjesečni honorar ponudite mu (delegirajte), da vodi brigu o vašoj prisutnosti i kvaliteti sadržaja na društvenim mrežama,a vi odite na tenis,plivanje,skijanje ili na neki drugi način kvalitetno provedite zasluženo vrijeme relaksacije sa svojim najbližnjima,bez bojazni da vaši sadašnji i budući klijenti nisu dobili pravovremenu informaciju.

SASVIM OBIČNA PRIČA.wmv

facebooker63 bi svakako bio dobar izbor.

facebooker63

 

www.nwa-istra.pondi.hr