Proces Zarade Novca Preko Facebooka

Kada Vam netko kaže da radi na Facebooku i zarađuje vi sigurno pomislite da sa tom osobom nešto nije u redu.
Ma dajte molim Vas, zaraditi na Facebooku.
Pa vi ste smiješni!
Prodavajte te fore nekom drugom!
Ne zamarajte me sa glupostima!
To su samo od nekih rečenica koje svakodnevno dobivam na Facebooku.
Da krenemo od početka, kako zaraditi na Internetu. Da biste zaradili na Internetu potrebno je nešto i prodati a kako većina Vas nema vlastiti proizvod poseže se za affiliate (preprodavačkim) mrežama koje u svojoj bazi sadrže na desetke tisuća proizvoda koji su spremni za promociju. Sve što treba učiniti je ugrabiti jedinstven affiliate link te ga promovirati na razne načine. Kada netko klikne na vaš link generira se kolačić (cookie) koji je jedinstven za svaki affiliate link te ako dotična osoba kupi proizvod vi bivate plaćeni. Koliko ovisi o proizvodu, njegovoj cijeni te uspostavljenoj cijeni koju dobivate kao preprodavač. Stanje računa, odnosno koliko ste zaradili možete u svakom trenutku vidjeti na administracijskom sučelji affiliate mreže čiji ste član.
Sve to izgleda jednostavno i je do toga dijela, znači registracije na affiliate mrežu, kreaciju računa, pronalazak proizvoda te kreacija affiliate (preprodavačkog) linka. Problem dolazi kada taj proizvod treba promovirati jer na affiliate link potrebno je dovesti promet kako bi netko na njega i kliknuo.
Kako sam u naslovu rekao da je riječ o zaradi putem Facebook objasniti ću kako se to radi.
Za zaraditi novce na Facebooku potrebno je nekome nešto prodati putem Facebooka. Nisam ništa pametno rekao sada, je tako hahah no to je istina. Facebook je najpoznatija društvena mreža marketinški nastrojena pa je tako i treba doživljavati. Mnogima je Facebook mjesto za razonodu, igranje online igara ili pak otkrivanje istine o sebi i čačkanje po životima drugih no za mene je boravak na Facebook izvor zarade i to jako dobar.
Pravilnim korištenjem možete doći do pozicije kada od boravka na Facebooku možete i živjeti. Evo vam jedna obična računica. Neka proizvod koji promovirate košta $47 te za njega dobivate proviziju od $22.00 po prodaji. Neka mjesečno prodate 20 proizvoda vi zaradite $440.00 a to je nekome mjesečna plaća u Hrvatskoj.
Odmah da naglasim da raditi i zaraditi na Facebooku nije lako i mnogi se opeku već u startu jer misle da je marketing na Facebooku postanje linkova po Facebook stranicama/grupama i tu se grdno varaju. Puno je više od toga. Da biste uopće prodali nešto na Facebooku morate postići da ljudi (prijatelji) vjeruju u vas a to možete jedino uspostavom autoriteta u niši kojoj promovirate.
Jedan od najboljih načina za to postići je otvoriti grupu na temu proizvoda kojeg promovirate, pozvati sve prijatelje te započeti sa upoznavanjem publike sa proizvodom i kako on može pomoći riješiti nekome problem. Obavezo je dobro poznavanje proizvoda te biti nabijen korisnim informacijama glede istoga.
Jednom kada postignete autoritet ostali će Vas slušati i pratiti vas te gotovo sigurno kupiti proizvod. Taj proces nije jednostavan i ne događa se preko noći već se kredibilitet i autoritet stvaraju mjesecima.
Da li ste spremni utrošiti mjesece rada prije nego li išta zaradite ne znam i čisto sumnjam, rijetki su ti koji to učine.
Svi bi htjeli novce preko noći jer „su čuli“ od drugih da se to tako radi i da je moguće. Proći će dani prije nego li ostvarite prvu prodaju pa možda čak i mjeseci i rad na Facebooku nije jednostavan.
Pod riječi „rad“ mislim na pametan rad a ne postavljanje linkova po zidovima grupa.
Ako i krenete tim smjerom što mislite u moru linkova koji se nalaze na stranici zašto bi netko baš vaš link odabrao? Niste o tome razmišljali? E pa počnite jer se to svima događa te kasnije krive Internet i program koji koriste što nisu uspjeli u online poslu.
Ukoliko želite naučiti kako zaraditi na Internetu koristeći Facebook kao platformu za zaradu KLIKNITE OVDJE.

gox1971

41 godina, dolazim iz Opatije i radim na naftnoj platformi. Kao sekundarni posao zapoceo sam sa Online marketingom u kojemu sam dogurao do zavidnoga nivoa. 25 web stranica od kojih su sve 25 na prvim mjestima google pretrage za odredjene trazene kljucne rijeci. U svoje slobodno vrijeme bavim se raznim ekstremnim sportovima kao sto je extreme snowboarding, brdski biciklizam, planinarenje, kickboxing i vozim superbike te podvodni ribolov. To je ukratko to, ionako nisam ovdje za upoznavanje vec pisanje tekstova koji nekome mogu biti od velike pomoci.