Radovi U Kupatilu

U slučaju da Vam kaplje voda iz česme ili oko ventila, ne smete čekati, jer u nekim situacijama može doći i do poplave u stanu ili kući. Zbog toga je potrebno reagovati brzo i uvek imati dostupnog i pouzdanog majstora – vodoinstalatera.

Svi radovi oko vode su uglavnom vezani za kupatilo. Iz više razloga ova prostorija je vrlo važna kako po opuštanju i ulepšavanju u njoj tako i po svakodnevnom sprovođenju higijene. Prilikom uređenja ovog prostora postoji bezbroj načina kako doći do funkcionalnog i estetski lepog kupatila. Uz malo mašte i kreativnosti, solidnih finansijskih mogućnosti kojima ćete obezbediti što kvalitetniji materijal i dobrog, kvalitetnog majstora svaka Vaša zamisao može se na jednostavan način sprovesti u delo.

Šta obuhvata adaptacija kupatila:

Na prvom mestu je da obezbedite sav potreban materijal od cevi, sanitarija do pločica i ostalih detalja. U tom odabiru ujedno odlučujete i o bojama i dezenima koji će dominirati kao i vrsti i rasporedu sanitarija ukoliko je u pitanju kompletna adaptacija. Uređenje kupatila se u većini slučajeva zasniva na estetskom izgledu mada je takođe važno voditi računa i o funkcionalnosti ovog prostora.

Adaptacija kupatila obuhvata prvo završene poslove oko vodovodne i električne mreže a nakon toga se obavljaju sledeći radovi – pripremanje zidova za postavljanje pločica, montažu sanitarija i dr.

Pločice za Vaše kupatilo:

Pločice u kupatilu imaju više uloga. Pored estetske one služe kako bi na funkcionalan način oplemenile kupatilo. Najvažnija i osnovna uloga im je da zaštite zidove od vode i vlage i na taj način stvaraju visok higijenski nivo u samom kupatilu. Jednostavno se održavaju i otporne su na razna sredstva za čišćenje što im daje dodatnu prednost. Materijal od kojih su proizvedene je dugotrajan što je od presudnog značaja.

Ponuda na našem tržištu:

Izbor keramike i sanitarija na našem tržištu je zaista veliki. Široka ponuda raznih proizvođača zadovoljiće svačiji ukus. Mogu se naći standardni domaći proizvođači kao i mnogi drugi renomirani, uvozni koji proizvode ekskluzivne, savremene modele i oblike sanitarija i ostalu kupatilsku opremu.

Domaći proizvođači nude kompletan sanitarijski program po izuzetnim, povoljnim cenama a što se tiče odnosa cena i kvaliteta zadovoljavaju sve uslove. Možete birati razne umivaonike, wc šolje, monoblokove i druge sanitarne elemente proizvođača koji su dugi niz godina prisutni na našem tržištu i po svom kvalitetu opravdavaju svoje prisustvo.