Razmjena informacija

Ponekad imamo želju svoja iskustva podijeliti sa osobama koja imaju slična životna iskušenja. Učinite to na  blogu http://www.savjetovanje.blogspot.comkoji je namijenjen toj svrsi. Možete pisati o svojim saznanjima i iskustvima, o svim temama koje mogu zanimati naše posjetitelje. Možete postaviti i pitanje koje ćemo pokušati odgovoriti, ili na koje će odgovoriti netko od posjetitelja bloga. Neka ovaj blog bude mjesto razmjene znanja i iskustava. Besplatnih savjeta i pomoći svima nama. Također, biti će postavljeni i linkovi na stranice koje nude odgovor na vaš upit. Pomozimo jedni drugima da neke svakodnevne obveze riješimo na brz i jednostavan način. Sve teme su dozvoljene, osim onih koje vrijeđaju i omalovažavaju druge.
Iznesite i neko svoje iskustvo, životno, svakodnevno, radnosno ili tužno. Pomozimo i na taj način nekome tko se nalazi u sličnom životnom iskušenju.

Ako želite saznati informacije o svekodnevnim stvarima a nemate koga pitati; postavite upit. Koja su vaša prava kod uvoza automobila, kako registrirati vozilo, kako se piše životopis, zamolba, koja je razlika između priziva i žalbe, kako smanjiti snagu automobila tako dai vaše dijete koje je u kategoriji mladih vozača može koristiti isto, koja su prava osoba s invaliditetom odnosno osoba s posebnim potrebama, tko je i kada izdao prvu zvučnu Bibliju u Hrvatskoj? Pitanja je puno, a odgovore je ponekad teško dobiti, ili se traže na krivom mjestu. Pokrenimo zajedno rješavanje tog problema. Razmijenimo saznanja i iskustva na jednom mjestu.

Da li se nalazite u životnoj situaciji u kojoj mislite da nema izlaza? Da samo Vas prati nesreća? Pitate se zašto Vama? Podijelite razmišljanje. Pronađite snagu u iskustvima drugih i saznanju da su i puno veći problemi bili riješeni i da za sve postoji rješenje. Možda mislite da ste došli pred zid, da nema dalje?! Vjerujte, uvijek ima nade.

Želite možda započeti novi posao? Izdati knjigu, pokrenuti obrt, osnovati udrugu? Saznajte kako. Ali ne u nekom administrativnom uredu, nego iz iskustva drugih. Nemojte ponavljati greške koje su ponavljali drugi prije Vas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *