Savjeti za kupovinu perilice posuđa

Ako želite, možete imati perilicu posuđa koja se brine o čistoći jela i Vama olakšava maksimalno život! Zvuči dobro?

Postoji nekoliko savjeta koje trebate znati prije nego što kupujete novi stroj za pranje posuđa.

1) Dimenzija

Prva stvar koju treba uzeti u obzir je veličina suđa vašeg kućanstva. Iako postoje mnoge kompaktne ili prijenosne verzije na tržištu, standardne dimenzije širine 60 cm i visine 85 cm će raditi najbolje.

2) Efikasnost

Osim učinkovitosti i uštede energije, treba tražiti karakteristike koje štede vrijeme, kao što su “internal food grinder”. Ova značajka će vam pomoći da se izbjegne skidanje hrane i pred pranje vašeg suđa, kao i smanjiti vrijeme redovnog održavanja i mijenjaja filtera na perilici posuđa.

3) Ciklusi

Dalje, najvažnija značajka za bilo koji stroj za pranje posuđa je broj ciklusa, jer to određuje učinkovitost. Najvažniji ciklusi su lagani, redoviti (normalno), lonci i tave i ekonomične postavke, međutim, postoje mnoge perilice posuđa koje imaju u sebi senzore koje će automatski odrediti postavke za Vas.

4) Kupite ono što ćete koristiti

Kada kupujete neki stroj probajte sami sebe ispitati dali Vam te specifikacije i dodatne opcije stvarno trebaju, koliko često ćete ih koristiti.

5) Razina buke

Razina buke je vrlo važna stavka kod perilica posuđa ukoliko imate perilicu pored spavaće sobe, dnevnog boravka ili sobe za čitanje i opuštanje. Prilagodite perilicu Vašem domu i Vašim uvjetima.

6) Kompleti

Standardne perilice obično imaju mjesta za dva para jela, ali neki modeli sada imaju i tri, samim time i kapacitet je puno veći i nudi puno više opcija. Posebne karakteristike kod perilica posuđa također mogu uključivati ​​prilagodljive police, stalci izgrađeni za smještaj velikih čaša raznih oblika, visokih, malih i debelih, ili konvertibilnih stalci za multi namjene. Mala zatvorena košara za bebe boce i prstenje je također dostupna na nekim modelima strojeva za pranje posuđa.

7) Aqua control

S ovom perilicom rublja možete zaustaviti curenje da se pretvori u poplavu. Aqua Control ima dodatno dvoslojno crijevo koje sigurno zadržava vodu koja je iscurila, dok prozorčić na ventilu pocrveni kako bi vas upozorio da je došlo do curenja vode te da zamijenite cijev.

8) Otpornost na promjene napona

Ovaj stroj je otporan na promjene napona što znači da vaš ciklus pranja neće biti ometen zbog promjene napona između 95-240v. Ukoliko nadmaši taj raspon, kako bi se spriječila šteta, automatski će se ugasiti i ponovno upaliti kada se energija vrati u normalno stanje.

Zaključak:

Kakvu god odluku donijeli za kupovinu perilice posuđa na kraju imajte na umu da ono što kupujete iskoristite, od njegovih karakteristika do performansi. Nemojte kupovati nešto što nećete koristiti. Gledajte uvijek i omjer uloženog/ dobivenog. Ako za par dolara, eura ili kuna više možete dobiti puno bolji stroj sa više jamstva iskoristite priliku. Pogledajte akcije na ostalim web trgovinama, velikim centrima ii kod vašeg lokalnog trgovca. Možda nađete nešto bolje, jeftinije ili isti stroj po boljoj cijeni.

Bijela tehnika powered by PLUSminus

patricijaeliza

Zabavna, komunikativna, otvorena i uporna. Marketing manager.