Seo je mrtav, živio seo

Neki kažu da je SEO mrtav i da više ne postoji, da se ne isplati trošiti vrijeme na njega pošto Google unosi stalno nešto novo no ja tvrdim kompletno suprotno.
Za ne SEO nije i nikada neće umrijeti. Kada biste svi vi znali što je u stvari SEO i kako on funkcionira nikada ne biste rekli za njega da je umro ili da umire. SEO nikada neće umrijeti.
SEO bazira se na optimizaciji nečega u svrhu dolaska na prva mjesta Google tražilice za određene profitabilne ključne riječi.
Da biste optimizirali nešto (nešto kažem jer je moguće optimizirati stranicu, sliku, datoteku, video uradak, PP prezentaciju…) morate imati znanje ne toliko iz SEO-a već znanje o Googleu i njegovim algoritmima a za to je potrebno provesti sate i sate za kompjuterom i istraživati.
Ja to volim i zato mi nije problem satima čitati i istraživati nova polja.
Ah, što da kažem, rezultati se vide i to jako dobro a jedan od njih prikazujem i vama na slici niže:

Sa slike vidite da sam napravio analizu ključne riječi INTERNET ZARADA preko KEYWORD ELITE V2.0 SOFTVERA opcijom „Search Engine Dominator“ te sam dobio rezultate koji mi puno govore. Ključna riječ Internet zarada preko google.com ima 5.400 globalnih mjesečnih pretraživanja, 542.000 konkurentnih web stranica a moja je stranica na 4. Mjestu sa Page rankom 1 dok je moj YouTube video na 5 mjestu sa page rankom 9. Se to po vama dogodilo onako bez veze, slučajnim putem?
SEO nije mrtav gospodo draga, on postoji i ako se igra po pravilima Googlea te ako se radi točno ono što Google gotivi a ne penalizira rezultat ne može biti drugačiji.
Čekajte, nisam još gotov. Kažu da sniper sistem više ne postoji, da je nevaljan, da ne donosi više rezultate. Kako onda tumačite poziciju jedne moje sniper stranice ako je to tako. Vidi sliku niže:

Mislim što da kažem, drugo mjesto za ključnu riječ koja ima 3.600 globalnih mjesečnih pretraživanja te 40.800.000 konkurentnih web stranica.
Mislim što da kažem nego ŽIVIO SNIPER.
E sada da to malo prostudiramo, ta mi je stranica dugo vremena bila na trećem mjestu Google pretrage za ključnu riječ „Total Recipe Search“ te je odjednom pala iza 300 mjesta. Nisam uopće znao što se dogodilo te sam malo obišao forume a pogotovo Warrior Forum gdje se gotovo svima dogodilo isto.
Proučio sam Pandu te doznao što je Google počeo penalizirati a što gotiviti i vratio stranicu na prva mjesta Google tražilice, trenutno drugo mjesto.
Najveću zaslugu za to ima KEYWORD ELITE V2.0 SOFTVER jer tehnika pomoću koje sam povratio stranicu tamo gdje joj je mjesto iziskuje vrhunski odabir ključnih riječi te LSI riječi a to ručnom tehnikom baš i ne ide lako.
Nadalje, za tehniku koju ja koristim morate imati dara za pisanje jer je potrebno pisati postove po drugim blogovima kao gost a svaki post mora imati najmanje 400 riječi.
Onaj tko ima dara napisat će takve korisne postove u tren dok za one druge nema lijeka. Zaboravite na razno razne spinnere, Google je to počeo opasno penalizirati ali jako gotiviti unikatne tekstove što se jako dobro odrazilo na moj rad i sa time se i slažem.
Ipak nije ovo posao za svakoga i svatko neka se drži onoga što mu ide.
Mene sigurno nećete vidjeti kako prodajem salatu na tržnici ali u nekom elektro shopu bih već mogao raditi…
Sada sam malo skrenuo sa teme no mozak mi danas ne radi najbolje jer sam još pod šokom koji je uslijedio kada sam dobio poruku da moja transakcija od $800 za Kupnju predatora nije prošla.
Nadalje, metoda koju svakodnevno razvijam bazira se baš na SEO-u a koja mi je dala već prve rezultate nakon manje od tri dana te za posljednju kampanju za manje od dana.
Za neke SEO nikada nije ni živio a za neke je umro. Za mene je jednom riječju postao ZAKON jer ga mnogi sada ne shvaćaju i tu sam u velikoj prednosti.
Pogledajte rezultat moje zadnje kampanje metodom koju proučavam. Slika ispod prikazuje banner koji sam objavio te optimizirao. Banner sam uradio pomoću MS Worda 2010 te ga prebacio u PDF datoteku koja sadrži LIVE link za klikanje:

KE V2.0 izlistam ključne riječi velike potražnje a male onkurencije te kreiram datoteke po tim ključnim riječima. Što dalje radim neću sada reći samo ću prikazati jučerašnju presliku transakcijskog računa, zarada ostvarena preko tog jednog bannera:

Nije za vjerovati no ionako pola vas pola toga ne vjeruje…

 

gox1971

41 godina, dolazim iz Opatije i radim na naftnoj platformi. Kao sekundarni posao zapoceo sam sa Online marketingom u kojemu sam dogurao do zavidnoga nivoa. 25 web stranica od kojih su sve 25 na prvim mjestima google pretrage za odredjene trazene kljucne rijeci. U svoje slobodno vrijeme bavim se raznim ekstremnim sportovima kao sto je extreme snowboarding, brdski biciklizam, planinarenje, kickboxing i vozim superbike te podvodni ribolov. To je ukratko to, ionako nisam ovdje za upoznavanje vec pisanje tekstova koji nekome mogu biti od velike pomoci.