Stan i auto bez kreditne sposobnosti!

U suvremenom društvu zaduživanje je za većinu jedini način za financiranje nekretnine (stan,kuća,vikendica) ili automobila.Nemali broj naših ljudi moralo je što zbog prilika što zbog neprilika iskoristiti mogučnosti koje su im se pružale za druge trenutne troškove. Od strane banaka mogućnosti su: krediti (potrebna kreditna sposobnost,sudužnik,jamci,hipoteka,osiguranje nekretnine i života), leasing (leaising kuća provjerava kreditnu sposobnost osobe i jamaca) te stambena štednja (nakon fiksno određenog razdoblja štednje može se uzeti kredit u točno određenom omjeru prema ušteđenom iznosu).
Pogledajte samo na primjerima odlomaka iz objavljenih članaka kakve su statistike prodaje nekretnina i automobila:

“Prodaja stanova u Splitu pala 90 posto

Prodaja stanova u Splitu i okolici, u odnosu na ukupno realiziranu prodaju iz 2008. godine, u ovoj je godini pala za 90 posto, javlja Slobodna Dalmacija.”
“Stanovi jeftiniji do 30 posto, ali ih i dalje nitko ne želi

Čak 26,1 posto manje stanova dovršeno je lani u Hrvatskoj u odnosu na 2008. godinu, pokazuju podaci Državnog zavoda za statistiku. I dok je 2008. bilo dovršeno 25.368 stanova, njihov broj smanjio se lani za 6628, na 18.740. U Hrvatskoj su tijekom 2009. završene 8434 zgrade, što je 15 posto (1489 zgrada) manje nego u prethodnoj godini.

U ovoj godini stanogradnja i cijeli građevinski sektor, koji se smatra motorom gospodarstva, nastavili su još dramatičnije padati.”

izvor;dalje.com

“Neravnoteža tržišta

– Od siječnja do lipnja 2010. građevinska poduzeća s 20 i više zaposlenih završila su 1900 stanova, što je 54,2 posto manje nego u istom razdoblju 2009. godine – kazao je Rudolf Rom, direktor Sektora za graditeljstvo i komunalno gospodarstvo pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.”

“Prodaja automobila strmoglavila se više od 30 posto

U prvih šest mjeseci ove godine u Hrvatskoj je, po tim podacima koji se oslanjaju na evidenciju Ministarstva unutarnjih poslova o registracijama novih automobila, prodano 19.448 automobila. To je za 30,4 posto, odnosno 5914 vozila manje nego u istom prošlogodišnjem razdoblju.”

izvor;business.hr

“16. studeni 2010.| Marko Mršić

EU: Prodaja vozila u listopadu pala 16,6 posto

Prodaja novih vozila u Europskoj uniji u listopadu je pala za 16,6 posto u usporedbi s istim mjesecom prošle godine nakon što su u većini članica prestale poticajne mjere.

U listopadu je broj novoregistriranih vozila smanjen na 1,02 milijuna, objavilo je Europsko udruženje proizvođača automobila (ACEA). Za usporedbu, u listopadu 2009. prodaja automobila je skočila 12,1 posto na krilima državnih poticajnih mjera koje su brojnim autoproizvođačima omogućile brži izlazak iz krize. Najveći pad prodaje pogodio je Španjolsku, gdje je u listopadu broj novih registracija pao za 37,6 posto.

Oštar pad prodaje po dvoznamenkastim stopama zabilježen je i na drugim značajnim tržištima EU-a. Tako je na njemačkom prodaja pala za 20 posto a na britanskom za 22,2 posto. U Francuskoj su registracije smanjene za 18,5 posto a u Italiji za 28,8 posto.”

izvor;poslovni.hr

Napokon rezultat svega toga je da bez obzira koliko mi imali ili nemali kad želimo ostvariti financiranje za stan ili auto nemožemo ispuniti niti jedan bankovni uvijet.
Riješenje tog problema možete naći u međunarodnom financijskom programu koji ima uvijete:
BEZ KREDITNE SPOSOBNOSTI
BEZ JAMACA
BEZ DOBNOG OGRANIČENJA
BEZ ADMINISTRATIVNE ZABRANE NA PLAĆU
ILI MIROVINU

Više informacija pogledajte:

http://www.wix.com/sanja1/stan-auto