Što je Kolektiva?

Kolektiva je kompanija osnovana online koja nudi posebne dogovore u različitim gradovima u Hrvatskoj. Kolektiva surađuje sa lokalnim poslovima na kreiranju popusta kojeg nude potrošačima. Popusti su općenito veći od 50%, a potrošači mogu kupiti po dva certifikata za sebe i do dva certifikata kao poklon drugima. Kolektiva ne surađuje samo sa restoranima, već i sa poslovima koji nude usluge kao što su saloni ljepote, masaža, spa centar, specijalizirane trgovine, čišćenje tepiha, popravak automobila, lokalne atrakcije i više.

Svaki dan Kolektiva nudi jedan poseban dogovor dostupan za kupovinu u 24 sata do nekoliko dana. Kolektiva kupovina se ne potvrđuje dok minimalni broj kupaca ne kupi dogovor. Ako, na isteku tih 24 sata, minimalni broj nije postignut, kreditna kartica neće biti naplaćena. Teorija je ovdje kolektivna snaga višestrukih kupaca koji pomažu smanjiti trošak, ali osiguravaju poslu da ne gubi previše novca ponudom tako krutih popusta.

U nekim gradovima, Kolektiva također može biti dodatni dogovor, koji je zaseban dogovor koji možete kupiti tijekom 24-satnog perioda. Takav dodatni dogovor nije uvijek ponuđen sa dubokim popustom kao glavna ponuda, ali još uvijek se može koristiti za štednju novca.

Zašto koristiti Kolektivu?

Sada kada znamo što je Kolektiva, možda se pitate zašto bi trebali koristiti Kolektivu. Kolektiva nudi toliko različitih ponuda da ste primorani naći ponude koje ćete povremeno koristiti, biti zainteresirani za njih, ili ih možete poklanjati. Kupovina božićnih ili rođendanskih poklona može povremeno biti teška, ali kad vam Kolektiva pošalje dnevnu ponudu na vašu email adresu, možete misliti na sve i kupiti poklonske certifikate koje ćete koristiti za poklon kao i Kolektiva certifikate koje možete koristiti za sebe.

Stvari i događaji za koje vam Kolektiva može biti koristan:

  • restorani za povremene večere ili posebne događaje
  • restorani u koje možete poslati druge kao poklon
  • mature
  • mirovine
  • rođendane
  • posebne događaje
  • godišnjice
  • kućanske potrepštine

Kako se pretplatiti na Kolektivu

Možete se pretplatiti na Kolektivu posjećivanjem Kolektiva.hr websitea. Pogledajte pri vrhu stranice i odaberite svoj grad iz padajućeg izbornika. Unesite email adresu i potvrdite. Kolektiva će vam tada svako jutro slati email sa dnevnom ponudom. Ako u nekom trenutku odlučite kupiti Kolektivu, morat ćete unijeti informacije o kreditnoj kartici i poštansku adresu. Kolektiva održava proces registracije jednostavnim i ne zatrpava vaš elektronski poštanski ormarić višestrukim emailovima. Trebali biste primiti samo jedan email po danu od Kolektive.

Kada se odlučite kupiti Kolektivu, pročitajte detalje dogovora. Možda ćete naći ograničenja na određene dane, ograničen broj kupona koje možete kupiti kao poklon, ili drugačije zabrane postavljene od različitih poslova.