Tardi d.o.o. Hrvatsko, a svjetsko!

Može li neki hrvatski proizvod biti istovremeno kvalitetniji ali i jeftiniji od inozemnog, upitala se prije nekoliko godina grupa mladih tehnologa, informatičara, inženjera, ekonomista i ekologa? Upravo je to pitanje predstavljalo inicijalni poticaj i trajnu inspiraciju iz kojeg je poslije nekog vremena u interakciji između hrvatskog znanja i hrvatskog iskustva zagrebačka tvrtka Tardi napravila najkvalitetniji hrvatski troslojni toalet papir Olala koji po mišljenju Chrisa Hadfielda, predvodnika kanadskog pokreta za udobnost vršenja nužde, pruža ”upravo nadnaravni užitak vršenja nužde po upravo nevjerojatno niskoj cijeni ”.

I doista, aristokratska ugoda, totalna dekadentnost, nevjerojatna mekoća i podatnost ovog iznimno kvalitetnog u potpunosti hrvatskog proizvoda dostupna je po cijenama koje su značajno niže od onih u istoj kategoriji.

Omogućili smo doslovce svakom Hrvatu, svakom našem građaninu, i bogatom i onom najsiromašnijem, da bar na trenutak osjeti apsolutno dekadentni užitak. Kao da je Rockefeller, – skromno kažu u Tardiju.

Kada su prije nekoliko mjeseci na adrese većeg broja modnih agencija u svijetu, različitih umjetničkih asocijacija, institucija kulture, znanosti, politike, biznisa poslani probni uzorci hrvatskog toalet papira Olala te ih se zamolilo za stručno mišljenje, u narednim su danima osim uobičajenih zahvala zaredale brojne narudžbe, ali i sasvim neočekivane pohvale istaknutih umjetnika, manekena, znanstvenika, političara, biznismena iz zemlje i inozemstva.

Dakako da smo ponosni da naš proizvod koji osim što je u potpunosti hrvatski, predstavlja sam svjetski vrh u pogledu kvalitete, a uz to je iznimno povoljne cijene. Sama činjenica da u ovom trenutku toalet papir Olala koriste poznati glumci, političari, pjevači, akademici, ispunjava nas ponosom. Dokazali smo da i hrvatski proizvod može biti najbolji, – kažu u Tardiju i dodaju kako će u enciklopediji toalet papira koja naredne godini izlazi iz tiska u SAD jedno poglavlje biti posvećeno toalet papiru Olala. Utoliko prije što osim vrhunske kvalitete toalet papir Olala udovoljava nizu komplementarnih kriterija:

  • ekonomski kriteriji (iznimno povoljna cijena),
  • socijalni kriteriji (kupujući Olala hrvatski proizvod čuvamo radna mjesta u Hrvatskoj),
  • estetski kriterij (toalet papir Olala je iznimno lijep)
  • etički kriterij (Olala je proizveden sukladno najvišim etičkim principima)
  • ekološki kriterij (dakako, Olala ne onečišćuje okoliš)

Riječju:

  • Totalno dekadentan!
  • Totalno podatan!
  • Totalno mekan!
  • Totalno Olala !