Tardi d.o.o. ispunjava najskrivenije želje svakog poštenog čovjeka

Dame i gospodo,

Kad je prije nekoliko dana naša Vlada na čelu s premijerom Zoranom Milanovićem obznanila javnosti svoj protukrizni plan mi u Tardiju smo si rekli: Prestanimo razmišljati o tome što naša domovina može napraviti za nas, već što mi možemo učiniti za svoju domovinu. Budući da se naša tvrtka ne bavi visokom politikom već smo diljem domovine poznati kao najbolji hrvatski proizvođači Olala toaletnog papira (ispada malo hvalisavo kad se to napiše, ali što možemo kad je stvarno tako), naša je odluka bila savršeno jasna, logična i transparentna – proizvest ćemo najbolji antirecesijski toaletni papir u Hrvata.

Nakon što smo uspješno donijeli ovu povijesnu odluku, upitali smo se: po čemu će se naš vrhunski Olala antirecesijski toaletni papir razlikovati od uobičajeno vrhunskog Olala toaletnog papira kojeg inače proizvodimo? (Naime, vrhunska kvaliteta naših proizvoda je naša konstanta od koje mi ne odustajemo ni po cijenu života). Dugo smo razmišljali o tom problemu, hodali gore-dolje po laboratoriju poput uznevjerenog profesora Baltazara i napokon nam je sinuo sjajan odgovor – naš antirecesijski toaletni papir osim što će biti vrhunske kvalitete, biti će i najjeftiniji na hrvatskom tržištu.

Kao odlučna hrvatska tvrtka koja jedina proizvodi hrvatski toaletni papir u Hrvatskoj mi nismo od neke velike priče. Kad mi nešto odlučimo onda mi tu odluku provedemo, pa padale s neba sjekire, zadesile nas biblijske pošasti, ljutile se na nas naše žene ili ne. Mi u Tardiju smo naprosto takvi. Efikasni. Tvrdoglavi. Od riječi. Uglavnom, da ne duljimo previše – uspješno smo proizveli Olala antirecesijski toaletni papir, najjeftiniji toaletni papir na hrvatskom tržištu po cijeni od ciglih 9,99 kuna za dvoslojni i 11,99 kuna za troslojni.

Bili smo neizmjerno ponosni na naš antirecesijski proizvod usklađen u potpunosti s planovima naše Vlade na čelu s Zoranom Milanovićem, koji u cijelosti ispunjava najintimnije želje i htijenja hrvatskog čovjeka u sukobu s nemani Međunarodne Recesije, proizvod na kojem nam zavidi međunarodna zajednica i sav civilizirani svijet, proizvod koji je plod hrvatske pameti, djelo hrvatskih ruku, proizveden u Hrvatskoj po najvišim svjetskim standardima koji uz to svjedoči o našoj tisućljetnoj uljudbi (dok su oni trčali u kuruzu, mi smo….no, to je jedna sasvim druga priča).

Mali je problem nastupio onog trenutka kad smo poželjeli promovirati u javnosti naš jedinstveni proizvod. Naime, svrha je promidžbe trebala biti upoznavanje malog čovjeka preplašenog recesijom s činjenicom da na tržištu postoji jedan fenomenalan proizvod o kojem on godinama sanja, koji je u cijelosti kompatibilan s aktivnostima naše Vlade, koji udovoljava potrebama i željama svakog normalnog. Poželjeli smo, primjerice, na glavnom trgu angažirati nekoliko prekrasnih djevojaka, manekenki, koje bi pokazivale prolaznicima sve prednosti Olala antirecesijskog toaletnog papira, htjeli smo podijeliti članovima Vlade i Sabora naše vrhunske proizvode, ali su nas upozorili kako bi to bilo neprimjereno. Ali mi ne proizvodimo enciklopedije već toaletni papir?!? Doduše vrhunski toaletni papir, najjeftiniji, i dvije varijante, koji pruža zadovoljstvo, ugodu, koji ispunjava najskrivenije želje svakog poštenog čovjeka….