Tardi d.o.o. je spreman pomoći hrvatskoj vojsci

Kamo god da se čovjek okrene, naleti na toaletni papir Olala, autentični hrvatski proizvod kojeg proizvodi zagrebačka tvrtka Tardi, ili na druge proizvode ove renomirane hrvatske tvrtke. Uđeš u dobro uređen WC i tamo ćeš zateći palete Tardijevih proizvoda, odeš u bilo koju bolju trgovinu koja drži do sebe, i opet ćeš susresti neizbježni Tardi. Dakako da proizvođača prvog hrvatskog toalet papira – Olala, takva sveprisutnost veseli. No kad su o toalet papiru počeli raspravljati prvoligaški mediji pa čak i hrvatski ministri, i još k tome – ministri obrane, stvari su izmakle kontroli.

Vijest koja je prije nekoliko dana objavljena u hrvatskim medijima ,a koju je prenijelo 70-ak tiskovina i medija u zemlji i inozemstvu kako hrvatski vojnici nemaju dovoljno toaletnog papira kad odlaze na teren već ga moraju kupovati za svoje novce, uznemirila je zagrebačku tvrtku Tardi, proizvođača najboljeg hrvatskog toaletnog papira Olala:

Ukoliko je u pitanju dobrobit hrvatske vojske, tada mi kao hrvatski proizvođači hrvatskog toaletnog papira ne možemo ostati po strani i nezainteresirano promatrati muke hrvatskog vojnika. Pokušali smo smjesta stupiti u kontakt s resornim ministarstvom i pružiti im pomoć. Ako hrvatska vojska nema novaca za kupovinu toaletnog papira, mi smo u svakom trenutku spremni uskočiti. Bila bi nam čast da hrvatski vojnici koriste naše toaletne proizvode i da bar na trenutak osjete jedinstveni luksuz koji pruža uporaba toaletnog papira Olala, ali i drugi proizvodi iz široke palete naše tvrtke – pojasnili su u Tardiju.

U međuvremenu se oglasio ministar obrane Ante Kotromanović koji je javno odbacio medijske spekulacije rekavši kako se „Ministarstvo obrane dobro se nosi s krizom, sustav funkcionira i vojsku ne raspuštamo. Nije točno da vojska nema za toaletni papir. Vremena su teška za sve pa i za oružane snage, u krizi i mi moramo paziti na svaku kunu“. Ministar Kotromanović je dodao kako „vojska neće biti teret hrvatskom gospodarstvu već njegova šansa“.

U svakom slučaju, domoljubna ponuda Tardija ostaje. Naša domaća pamet napravila je jurišnu pušku i tenk, vojničku čizmu i odoru, a naša domaća pamet je samostalno proizvela troslojni toaletni papir Olala. Osim što je riječ o potpuno hrvatskom proizvodu kojeg su osmislili hrvatski tehnolozi, proizveli hrvatski radnici, osim što po kvaliteti i koeficijentu mekoće spada u sam svjetski vrh, troslojni toalet papira Olala u potpunosti udovoljava kriterijima na kojima se temelji dugogodišnje uspješno poslovanje hrvatske tvrtke Tardi d.o.o.

– Kriteriji po kojima posluje naša tvrtka svedivi su na tzv. 4E: Ekonomski kriterij (naši proizvodi imaju iznimno povoljnu cijena i konkurentni su), Estetski kriterij (naši proizvodi su vrlo lijepi), Ekološki kriteriji (naši proizvodi ne onečišćuju okoliš) te Etički kriterij (naši proizvodi su proizvedeni sukladno najvišim etičkim principima) – ponosno naglašavaju u Tardiju.

No više od hrvatskoj kompaniji Tardi i njihovim proizvodima, možete saznati posjetite li njihov štand na sajmu GAST 2010. koji će se održati od 03. do 07. ožujka 2010. Tardi vas neće razočarati. Uvjerite se sami. Kao što je rekao Humphrey Bogart u Casablanci: Neka to bude početak jednog predivnog prijateljstva.