Tardi d.o.o. – kako je rođen brand Olala

Tvrtka Tardi d.o.o. od 2004. god. pokrenula je i vlastiti program proizvodnje papirnatih i platneno-papirnatih salveta robne marke “Olala”. Salvete Olala prvi su i jedini hrvatski konkurent takvim stranim proizvodima na tržištu. Izrađene su od najkvalitetnijeg papira prema standardima Europske Unije. Posebni su i po tome što jedini na tržištu nude mogućnost otiska vašeg logotipa u 2 boje.

Olala papirnate salvete proizvode se kao jednoslojne i dvoslojne u dimenzijama: 33x33cm i 40x40cm. Ove salvete proizvode se u eskimo bijeloj, mornarsko plavoj, mak crvenoj, medeno žutoj, zimzelenoj te u pastelnim bojama: breskva, vanilia i azzuro.  Olala platneno-papirnate salvete proizvode se od najkvalitetnijeg “airlaid” papira (100% celuloza + aditivi).

Tvrtka je prošle godine započela s proizvodnjom linije Olala toaletnog papira, čime se tvrtka predstavila kao prvi hrvatski proizvođači toaletnog papira. Istovremeno, svjesni teške ekonomske krize, osmišljen je antirecesijski toaletni papir namijenjen kupcima koji trenutno ne mogu izdvojiti 15 i više kuna za jednu od temeljnih higijenskih potrepština. Unatoč povoljnoj, antirecesijskoj cijeni, ovaj je toaletni papir jedini u potpunosti proizveden u Hrvatskoj te nimalo ne zaostaje kvalitetom za proizvodima drugih inozemnih proizvođača. Dapače.

Antirecesijski toaletni papir je jedinstven cijenom ali i dizajnom jer su naglašene crvene kockice na izvornom hrvatskom proizvodu, dok crna linija asocira na prilike u kojem je ovaj jedinstven proizvod nastao.

Sve proizvode iz robne marke Olala su proizveli hrvatski radnici, na hrvatskim strojevima, u kompaniji koja je u 100-postotnom hrvatskom vlasništvu, od sirovina koje su u potpunosti hrvatske, a za sve to su svi porezi i prirezi plaćeni isključivo u Republici Hrvatskoj. U proizvodnju antirecesijskog toaletnog papira Olala uključeno više od 20 novozaposlenih radnika, što je za današnje prilike i rastuću nezaposlenost i više nego važno.