Tardi d.o.o. – povijest fenomenalnog uspjeha

Tvrtka TARDI posluje od 1994. godine i bavi se profesionalnim opremanjem i održavanjem sanitarnih prostora, proizvodnjom proizvoda od papira te distribucijom proizvoda od papira u maloprodaji i ugostiteljstvu. Centrala tvrtke nalazi se u vlastitom poslovnom prostoru u Zagrebu, Kamenarka 29. Tvrtka svoju djelatnost obavlja putem organizirane mreže 14 vlastitih distribucijskih centara u Hrvatskoj. TARDI distribucijski centri su: Zagreb, Varaždin, Osijek, Gračac, Pula, Rijeka, Lošinj, Crikvenica, Rab, Hvar, Zadar, Šibenik, Split, Dubrovnik. Tvrtka ukupno zapošljava preko 60 djelatnika. Raspolaže s preko 20 dostavnih vozila od kojih svaki dnevno obavi i 30-ak dostava. Kako bi bili u mogućnosti na vrijeme udovoljiti zahtjevima tržišta tvrtka ima vlastito centralno skladište kapaciteta preko 1000 paletnih mjesta.

Osim distribucije najnaprednijih sanitarnih držača i kvalitetnog potrošnog materijala, kao što su papirnati ručnici, toaletni papir, tekući sapun i sredstva za čišćenje tvrtka je pokrenula i proizvodnju vlastitih papirnatih i platneno-papirnatih salveta robne marke «Olala».

«Olala» salvete za kućanstvo i ugostiteljstvo prvi su i jedini hrvatski konkurent takvim stranim proizvodima na tržištu. Salvete su izrađene od najkvalitetnijeg papira i to po standardima Europske unije. Proizvode se u različitim bojama i veličinama. U prostorima gdje je potrebna pojačana higijena tvrtka se bavi distribucijom profesionalnih sredstava za čišćenje i dezinfekciju kao i distribucijom pomagala za čišćenje svih vrsta površina. Isto tako za kuhinjske prostorije tvrtka vrši distribuciju proizvoda za pranje suđa te dezinfekciju kuhinjskih površina. Svi proizvodi koje distribuira tvrtka TARDI ekološki su prihvatljivi a tvrtka je svoju ponudu kompletirala na način da kupci sve što trebaju za održavanje higijene mogu naći na jednom mjestu. Pozivom na besplatni telefon za kupce 0800-444-000 kupci svoju narudžbu mogu realizirati u 24 sata.

Ovakvim pristupom tvrtka je osigurala poziciju vodećeg distributera na tržištu higijensko-sanitarnih proizvoda te je rastom obima poslovanja postigla rang srednje velikog poduzetnika čiji je ukupni godišnji promet preko 40 miliona kuna.