Toaletni papir Olala – dokaz hrvatske nevjerojatnosti

Može li neki hrvatski proizvod biti istovremeno kvalitetniji ali i jeftiniji od inozemnog, upitala se prije nekoliko godina grupa mladih tehnologa, informatičara, inženjera, ekonomista i ekologa? Upravo je to pitanje predstavljalo inicijalni poticaj i trajnu inspiraciju iz kojeg je poslije nekog vremena u interakciji između hrvatskog znanja i hrvatskog iskustva zagrebačka Tvrtka Tardi napravila je najkvalitetniji hrvatski troslojni toalet papir Olala pruža ”upravo nadnaravni užitak vršenja nužde po upravo nevjerojatno niskoj cijeni ”.

I doista, aristokratska ugoda, totalna dekadentnost, nevjerojatna mekoća i podatnost ovog iznimno kvalitetnog u potpunosti hrvatskog proizvoda dostupna je po cijenama koje su značajno niže od onih u istoj kategoriji.

– Omogućili smo doslovce svakom Hrvatu, svakom našem građaninu, i bogatom i onom najsiromašnijem, da bar na trenutak osjeti apsolutno dekadentni užitak. Kao da je Rockefeller, – skromno kažu u Tardiju.

– Dakako da smo ponosni da naš proizvod koji osim što je u potpunosti hrvatski, predstavlja sam svjetski vrh u pogledu kvalitete, a uz to je iznimno povoljne cijene. Sama činjenica da u ovom trenutku toalet papir Olala koriste poznati glumci, političari, pjevači, akademici, ispunjava nas ponosom. Dokazali smo da i hrvatski proizvod može biti najbolji, – kažu u Tardiju. Utoliko prije što osim vrhunske kvalitete toalet papir Olala udovoljava nizu komplementarnih kriterija: ekonomski kriteriji (iznimno povoljna cijena), socijalni kriteriji (kupujući Olala hrvatski proizvod čuvamo radna mjesta u Hrvatskoj), estetski kriterij (toalet papir Olala je iznimno lijep) etički kriterij (Olala je proizveden sukladno najvišim etičkim principima) ekološki kriterij (dakako, Olala ne onečišćuje okoliš)