Učionica Za Segmentno Profitiranje – Niche Profit Classroom (NPC)

Za mene osobno najbolja mogućnost zarade na internetu putem NPC-a tečaja jesu dva nova segmentna ( niche ) proizvoda koja primamo svakog mjeseca. No, time ne samo da dobijamo dva nova proizvoda koja možemo prozvati našima i prodavati ih, već dobijamo i prodajno pismo, što je šablona od 5-6 stranica za niche internetsku stranicu, desetodnevni niz mini-tečajeva putem e-maila, članci o unaprijeđenom SEO-u, istraživanje ključnih riječi, e-knjiga  s unaprijed snimljenim skupljim prodajama, a najbolji dio je 21-dnevni plan akcije za promet odnosno posjetu na naše stranice. U planu ćete naći 21-dnevni akcijski plan koji će vas uputiti gdje trebate objaviti članak i koje ključne riječi da označite kao ciljeve za taj članak. Ukoliko se budete doslovce držali ovoga plana, on će postati vašim planom uspješnosti i zarade.

Ukoliko ste se ikada bavili udruženim/segmentnim oglašavanjem, ili ste na neki drugi način pokušavali zaraditi preko interneta, možda ste čuli da su prodavci proizvoda oni koji ostvaruju najveću zaradu. Pomoću NPC-a, čim se učlanite možete postati prodavač proizvoda, a upravo se tu krije novac kod internetskog oglašavanja ili zarada internetom. Možete oglašavati svoj proizvod putem udruženih prodavača ( affilijata ) kao što su Clickbank ili Paydotcom, pa će na taj način drugi ljudi reklamirati vaš proizvod. Udruženom članu ćete davati postotak profita od prodaje, no morate razmišljati na sljedeći način: ukoliko je taj udruženi član doveo posjetitelja na vašu stranicu i ostvario prodaju u vaše ime, vi niste radili. A bez udruženog člana ne biste niti ostvariti takvu prodaju. Dakle, isplati se.

Kao što sam već rekao, moj novac ovih dana dolazi iz segmentnih niche stranica, no prije nego što sam znao što radim NPC je bio iznad i izvan bilo koje stranice s članstvom gdje sam ranije bio učlanjen, i upravo me je NPC doveo tu gdje se danas nalazim, što znači da je vrlo pogodan za nove ljude. U nastavku ćete vidjeti što sve možete očekivati od NPC-a kako biste započeli svoje poslovanje:

  • 158 videa koji vam pokazuju korak po korak na koji način izrađivati segmentne stranice
  • Više od 600 dodatnih internetskih reklamnih video snimaka o raznim temama
  • Mjesečnu obuku majstora UŽIVO
  • Mjesečne segmentne-niche internetske stranice (kao što sam već spomenuo)
  • Forum za zajednicu koja zarađuje na ovaj način
  • Pet ekskluzivnih softverskih alata (moj omiljeni je “Money Keyword Research”)
  • Omogućeno zakupno mjesto na serveru za vaše internetske stranice

Kada govori o članstvu u NPC internet marketing tečaju zarade, Adam se ne ustručava reći sve tijekom obuke. Tehnike prikazane tijekom obuke jesu metoda pomoću koje je on izgradio svoje segmentno carstvo s peteroznamenkastim mjesečnim prihodom. On doslovce ima na desetke segmentnih internetskih stranica koje zarađuju između 500 i 1500 dolara mjesečno, a to je ono o čemu govori u okviru NPC,  dajući vam svakog mjeseca dva nova proizvoda koja možete proglasiti svojima i početi izgrađivati vlastito segmentno carstvo koje će vam donositi dugoročnu dobit.