Umjetni nokti su dobar izbor za vas

Imate problema s grickanjem noktiju i jednostavno ste sve probali, međutim kao da ništa ne pomaže? Možda je vrijeme da isprobate umjetne nokte. Naime, istraživanja su pokazala da osobe koje imaju probleme s grickanjem noktiju, brzo se odviknu od ove ružne navike kada stave umjetne nokte. Ne čudi ovo stoga jer su umjetni nokti mnogo tvrđi i čvršći od umjetnih pa ih je zapravo i nemoguće lako zagrickati. Tehnologija izrade umjetnih noktiju unaprijeđuje se svakog dana, ali među najpopularnijom vrstom umjetnih noktiju svakako su gelirani nokti. Gelovi služe kako bi se nokat produljio ili samo kako bi prirodni nokti bili čvršći, sjajniji i ljepši.

Više nema razloga da ruke zbog neuglednih noktiju trpate u džepove. Od nekoliko vrsta umjetnih noktiju pomoću kojih možete prekriti i poljepšati svoje prirodne nokte, zasigurno ćete pronaći neki koji će vama odgovarati. Umjetni nokti ne narušavaju zdravlje, lako se stavljaju i lako skidaju u slučaju da vam se ne svide, mogu izgledati poput slikarskog platna na kojeg ćete nanijeti svoj životni moto, a također mogu izgledati i kao prirodni nokti, samo lijepi, njegovani i sjajni. Primjerice, kada govorimo o geliranim noktima, gelovi se obično prodaju u tri boje – bezbojnoj, ružičastoj i bijeloj. Koju god nijansu izabrali, možete ostaviti da stoji na vašim noktima bez dodatnih ukrasa, dakle da djeluju potpuno prirodno, izbor je samo vaš.

Pokazalo se da su umjetni nokti, ili kako ih se još naziva, ektenzijama za nokte, jedan od najboljih izbora za podizanje samopouzdanja. Jednako kao što možemo popraviti izgled svoje kose pomoću ekstenzija za kosu, tako možemo popraviti i izgled svojih noktiju pomoću umjetnih noktiju. Cijena im je prihvatljiva pa sve nije prevelik izdatak za kućni budžet, a također nema straha za zdravlje te je skidanje veoma lako i brzo. Možda je vrijeme da i vi probate umjetne nokte, zar ne?