Uporedni Horoskop: Rak I Vodolija

Pre nego što stupite u vezu sa dragom osobom, potrudite se da saznate kako zvezde gledaju na taj spoj. Verujte zvezdama, jer one ne greše. Na osnovu podele horoskopskih znakova prema elementima koji njima vladaju, odmah možete znati da li se Vi i Vaš potencijalni partner slažete. Ako Vam to nije dovoljno, na osnovu datuma, časa i mesta rođenja Vas i Vaše simpatije, uradite vaš uporedni horoskop. Ako vam on „da“ zeleno svetlo, onda samo napred, uživajte u vašoj vezi.

Jedna od lošijih kombinacija je veza između Raka i Vodolije. Rak spada u grupu znakova kojima vlada voda, dok je Vodolija iz grupe vazdušnih horoskopskih znakova. Rak i Vodolija teško mogu da budu i prijatelji i poslovni saradnici, a još teže da budu u ljubavnoj vezi.

To su dva totalno suprotna sveta. Rak i Vodolija žive potpuno različitim stilovima života. Već na prvom sastanku dolazi do mimoilaženja između ova dva pripadnika zodijaka. Rak je emotivan, ume da šarmira partnera. Vodolija je plemenita, uvek puna optimizma i dobrih namera. Na prvu loptu može se i desiti da se dopadnu jedno drugom, ali taj zanos vrlo kratko traje.

Rak ne može da podnese avanturistički duh Vodolije. Ne prija mu što ne može da se osloni na Vodoliju. Kaprici, koji su karakteristični za Vodoliju, Raku izuzetno smetaju. To su karakteristike koje Rak nikako ne može da prihvati i razume. Nije ni Rak bez mana, gledano okom Vodolije. Vodolija je veoma aktivna i ne sviđa joj se Rak, koji je statičan i pasivan. Ne sviđa mu se prevelika pažnja kojom ga Rak obasipa. Rak se u vezi ponaša posesivno, što Vodoliju guši. Rak naginje tradiciji, ponaša se previše ukočeno za jednu Vodoliju koja ima slobodna shvatanja. Emotivnost i osetljivost Raka za Vodoliju nisu interesantni. Svakodnevne izjave ljubavi Vodoliji su čudne i ne ume da odgovori na isti način. To ume da povredi Raka, koji sumnja u ljubav Vodolije.

Rak je pasivan i retko izlazi iz kuće, ne voli provod i zabavu. To je neshvatljivo ponašanje za Vodoliju, koja uživa u izlascima i provodu. Vodolija je okružena brojnim društvom i Raku smeta što više pažnje poklanja njima nego svom partneru. Vodolija je nedostupna i teško prihvata toplinu i nežnost koju Rak pruža, tako da njihova nestabilna veza ne može dugo da traje. Ova veza najčešće bude kada se vide, vide se. To Vodoliji odgovara, ali Raku smeta, pa ne može dugo da izdrži takav tip veze.

Rak voli da igra na sigurno. U zavisnosti od podznaka, ako je Rak zainteresovan za misterije, onda mogu ostvariti tajanstveni odnos pun iznenađenja. Da bi uspeli, morali bi da budu spremni na kompromise, što njima teško pada.

Žena rođena u znaku Vodolije živi u svom filmu, ne pokazuje emocije. Muškarcu koji je Rak to smeta i ima osećaj da joj se ne dopada. Ali, seks između njih je jako dobar, bez obzira na velike razlike u karakterima i načinu života.

Ništa bolja nije ni kombinacija između žene rođene u znaku Raka i muškarca rođenog u znaku Vodolije. Oni retko ostanu zajedno posle prvog susreta. Žena voli da zna na čemu je, a sa ovim muškarcem to se nikada ne zna. Ono što bi njima dobro išlo je neka tajna, seksualna veza, jer je seks između njih uzbudljiv, pun eksperimenata, nabijen strašću.

Kada bi Rak pustio Vodoliju da „diše“ u toj vezi, a Vodolija pokazala malo više emocija Raku, možda bi ta veza nekim čudom i uspela.