Upoznajmo čisti adrenalin i kraljicu brzine!

Voljni ste uputiti se u predjele gdje se svaka greška plaća, a ako svoj dio igre odigrate kako treba i kako se to očekuje od jednog vrsnog vozača, kakav ste i vi sami, onda vas čeka jedan ogroman pehar, dobra novčana nagrada i vaše ime ugravirano u historiju auto moto svijeta, a to je ta slava o kojoj mnogi sanjaju, a zvijezdu su rijetko naklone svima, ali vi imate jedinstvenu priliku, koju ni pod kojim slučajem ne smijete odbaciti! Bilo da se opredjelite za igre auta ili ako više volite igre motora, nije velika neka suštinska razlika, obzirom da se karijera i u jednom i drugom načinu za igru svodi na iste odluke, brzu vožnju, adrenalin i ukoliko ostvarite odlične rezultate, dosta bodova i slavu!

Vaša priča u ovim igrama je dosta jednostavna, a sve se svodi na to da krećete s nule i kao vozač iz podzemlja za kojeg niko živ nije čuo, a kao takav nepoznat vozač, ni vaša oprema baš nije svjetske klase. Uvodne trke bi za prave ljubitelje vožnje mogle predstavljati i veći izazov, jer na samom startu karijere sve se svodi na to ko će bolje ući u krivinu, jer brzina na otvorenom putu ne predstavlja nikakvu prednost, tako da će u ovom slučaju, ma koliko to čudno zvučalo, iskustvo i znanje iz poznavanja saobraćaja odnijeti zasluženu pobjedu najboljem vozaču, a to morate vi, ukoliko hoćete da se vinete u zvijezde auto moto malog svemira. Što se tiče moto dijela ovih igara, cilj je isti, ali one se pak opet razlikuju za nijansu, obzirom da motori opet mogu pružiti dosta više opasnije i nezgodnije vožnje po neravnijim terenima.

I kao moto vozač možete započeti karijeru i napredovati u ritmu vaših pobjeda na utrkama, ali ukoliko ste baš strašan ljubitelj adrenalina i opasnosti, onda se možete opredjeliti i za neprohodne terene, gdje je glavni cilj atrakcija i izvođenje trikova. Sretno!