Uredjenje i gradnja stanova

Ovim putem zelimo da predstavimo nasu firmu i delatnosti sa kojima se bavimo. Na prvom mestu osnovna delatnost je gradjevina i zidanje stambenih objekata. U nasim referencama postoje velike zgrade, trgovinski centri, vrtici i slicni objekti. Ukoliko ste investitor ili zelite da izgradite sopstvenu zgradu javite nam se i mi cemo vam pruziti kompletnu uslugu. Od projekta, priprema za gradjevinsku dozvolu do izvodjenja svih radova.

Pored grubih gradjevinskih radova radimo i zavrsne gradjevinske radove. U sklopu toga mozemo da ponudimo adaptacije i to: adaptacija kupatila, adaptacija stana, adaptacija kuce, adaptacija poslovnog prostora. Kod adaptacija kupatila radimo kompletnu renoviranje od uklanjanja svih starih sanitarija, keramickih plocica, vodovodnih i kanalizacionih instalacija i elektricnih instalacija. Odvozenje otpada i suta. Postavljanje keramickih plocica, postavljanje izolacije , vodovoda i kanalizacije, sve sa nasim materijalom. Postavljanje sanitarije i uredjaja.

Adaptacija kupatila može na izgled da deluje dosta jednostavna, ali ukoliko se upustite u samostalno izvodjenje radova sa plaćanjem majstora tek tada ćete uvideti koliko iskrsne neplaniranih troškova. Mi nudimo kompletnu adaptaciju. Na vama je da odaberete keramika, sanitarije, kadu ili tuš kadu i mi ćemo Vam sve postaviti u jednom veoma povoljnom cenovnom aranžmanu. Pošto se gradjevinski radovi izvode sa našim materijalima  takva gradnja Vam pruža znantu uštedu. Prevoz i transport vršimo sa našim vozilima Čime Vas lišavamo brige oko odvoza šuta ili dovoza materijala i opreme. Uglavnom kalkulativno Vas izađe mnogo jeftinije nego da čak i sami izvodite dobar deo poslova.

Zbog velikog iskustva u novogradnji i izgradnji velikih stambenih objekata u prilici smo da prihvatimo i adaptacije, saniranje i popravak kompletnih kuca ili objekata.

Ako  se odlucujete za adaptaciju stana, kuce ili samo kupatila navescemo  koji su vam sve neophodni gradjevinski i zavrsni radovi kako bi ste mogli iskalkulisati sto povoljniju gradnju.

Cesto se ne uzmu u obzir svi potrebni radovi i zbog toga na kraju troskovi budu mnogo veci od ocekivanog. Takodje je nezgodno ako se angazuje vise razlicitih majstora jer to poskupljuje radove i daje mogucnost da se greske kod izrade prebacuju na drugog. Savet je svakako da se angazuje profesionalna firma koja mora da garantuje za sve izvedene radove , a na taj nacin imacete i preciznu kalkulaciju svih radova odnosno unapred cete znati kolika je investicija  za uredjenje stana ili kuce.