Vozite se u stilu

Prvi na tržištu nudimo jedinstvenu mogućnost najma luksuznih vozila pod imenom FLEET ELITE, posebna usluga namijenjena klijenteli s istančanim uskusom i mogućnostima.

Iako je i do sad bilo moguće unajmiti vozila visoke klase, ova usluga ide korak dalje i nudi dodatnu čar luksuza ponudom vozila visoke klase. Tako su trenutno u našoj ponudi Audijevi i BMW-ovi top modeli, uključujući Seriju 4 Cabriolet, Mercedese B, E, ML, S i GLA-klase. Zatim Jeep Grand Cherokee Overland, Porsche Cayenne, a u ponudi je i mogućnost najma Porsche 911 i Panamere.

Za sve sladokusce i ljubitelje luksuza i tehnološke superiornosti, vozila iz Fleet Elite ponude su pravi odabir. Bilo da je riječ o poslovnoj potrebi, vjenčanju ili osobnom zadovoljstvu, ugođaj i pozitivni dojmovi, sigurni smo, neće izostati.

Od posebne dodatne opreme i usluga , kroz određeni model vozila, te izbor boja , prema srednjoj do punoj pokrivenosti i sigurnosti ova vrhunska usluga će vas razmaziti i postaviti u našu premium klasu .

Bilo da ste ljubitelj brzih Cabrio vozila ili moćnog, vrhunski opremljenog Porsche SUV-a ili ste jednostavno ovisni o brzini, ne oklijevajte, kontaktirajte nas . Naše posebno skrojene usluge su korištene od strane diplomata , slavnih osoba, zabavljača , bogatih i diskretnih pojedinaca … Vaša privatnost, želje i potrebe su nam na prvom mjestu , stoga budite uvjereni, ako ste visoki profil i ne želite biti slijeđeni okolo, već uživati u diskretnom odmoru, mi ćemo osigurati prilagođene ponude i strukturirati paket za vas.

Trenutno nudimo Audi i BMW top modele , uključujući seriju 4 Cabrio , Mercedes B , E, ML , S i GLA -klase ,SUV modele Jeep Grand Cherokee Overland , Porsche Cayenne , te super sportske automobile Porsche 911 i Panamera . Za sve ljubitelje luksuza i tehnološke superiornosti , vozila iz flote Elite nudi sve što možete zamisliti .

10 ureda diljem Hrvatske :

1. Hotel Sheraton – . Zagreb ,
2. Hotel Westin – Zagreb ,
3 . Zračna luka Zagreb ,
4.Hotel Bonavia – Rijeka ,
5.Zračna luka Rijeka ,
6 . Zračna luka Pula ,
7 . Zračna luka Zadar ,
8 . Zračna luka Split ,
9.Makarska – Poslovni centar Sv . Nikola
10 . Zračna luka Dubrovnik .

Naš moto je ‘ moć izbora ! ‘ jer zadovoljstvo i potrebe naših klijenata uvijek su naš prioritet .