Web portal Halo majstore

Web portal http://www.halo-majstore.hr  je tematski web portal koji obuhvaća grupaciju uslužno zanatskih djelatnosti te nudi suradnju u marketingu, odnosno predstavljanje istih na web portalu. 

Prvi i po mnogo čemu jedinstveni u Hrvatskoj  omogućuje pregled raznih obrtničkih usluga, servisno – zanatskih djelatnosti kao i ponudu građevinskog materijala, bijelu tehniku, drveni namještaj i alata.  Od samih početaka portal se prikazao kao idealan posrednik između korisnika i obrtnika koji se prezentiraju na portalu.  Osim toga, web portal Halo majstore nudi i pregled najbližih majstora putem jedinstvene aplikacije za Android i  iPhone.  Aplikacija “Halo majstore” omogućuje korisnicima iPhonea ili mobitela sa Android platformom jednostavnu pretragu majstora po kategorijama ( Autostruke, Instalateri, Serviseri..). Odabirom podkategorije omogućen je pregled majstora po udaljenosti te je podržana i  navigacija do odabranog majstora. Ostvarivši  suradnju sa projektom “Moje stranice”, portal omogućuje i  besplatnu izradu web stranica za partnere. Budući da Internet svakodnevno raste i pruža nebrojeno mogućnosti, neophodno je biti konstantno prisutan na tržištu, upoznavati se sa novim tehnologijama te ih usvajati.  Za potencijalne partnere, pripremili smo nekoliko paketa za prezentaciju na Internetu  vodeći računa o trenutnoj ekonomskoj situaciji sa ciljem da omogućimo najoptimalniji dobitak u odnosu na uložena sredstva. Polazna točka portala jest prvenstveno ostvariti ugodnu suradnju te ostvariti mnogo korisnika  za obje strane poslovnog partnerstva. Smatramo da smo jedinstveni i u tome pogledu, posebice u današnje vrijeme kada financijski uspjeh potiskuje osobine partnerskog odnosa koje mi cijenimo i nastojimo istaknuti  u našim ponudama i samoj suradnji. Kvalitetan međusobni odnos bi trebao nadmašiti želju za osobnim probitkom te vjerujemo da  je na taj način zajamčen uspjeh za obje strane. Napominjemo da se možemo pohvaliti iznimnom posjećenošću portala, a naši mnogobrojni i zadovoljni partneri su naša najbolja preporuka.

Ukoliko i Vi želite postati dio zadovoljnih korisnika web portala Halo majstore, slobodno nas kontaktirajte e-mailom na marketing@halo-majstore.hr  ili na telefon 01/ 77 73 243 (8:00 – 16:00 h); mobitel 098/1726958

 

 

Halo.majstore

Web portal Halo majstore osnovan je 2005. godine i od tada je uspješan posrednik između korisnika i oglašivača. Na web portalu nudi najveći izbor ponuđača obrtničkih usluga, građevinskih materijala, kvalitetnog namještaja, alata, bijele tehnike, savjetodavni forum, kao i druge zanimljivosti. Za potencijalne partnere nudi razne usluge oglašavanja na web portalu i na jedinstvenoj aplikaciji Halo majstore za mobilne telefone ( Android i iPhone). Istoimena aplikacija nudi besplatnu pretragu raznih servisno - zanatskih usluga kao i građevinskih materijala te alata.