Zabavimo se u novoj avanturi s Dorom!

Mlada djevojčica po imenu Dora, jednostavno nikako ne može odmoriti! Ovog puta Dora je spremna na nove pustolovine i nikad nije bila spremnija pri naumu da obiđe cijeli svijet i da sve živo istraži! Tako hiperaktivno dijete se rađa jednom u 100 godina, a Dora je malo načula po naselju, da ste i vi prilično živo dijete, pa je upravo zbog toga odlučilo da bi najbolje bilo da zajedno istražujete i da se provodite uz razne zabavne aktivnosti koje je spremila za vas.

Besplatne igrice vam ovom prilikom predstavljaju mladu, simpatičnu djevojčicu, prepoznatljivu svugdje po svijetu po svojoj smeđoj kosi i smeđim očima, te naravno živom duhu, koji bez ikakvog truda i s dosta talenta prepoznaje velike avanture i zabavu. Ako niste baš zainteresirani za druženje s Dorom, možda bi najbolje bilo da vas temeljito upoznamo sa sadržajem ovih igrica i da vam kažemo šta sve pružaju Dora igrice jednoj pustolovnoj duši, kao što ste i vi sami. Treba napomenuti da je Dora vaš vršnjak, te da je zanimaju sve iste stvari što i vas živo interesiraju, međutim Dora će rijetko kada izabrati avanturu, ako ona nema neku edukativnu pozadinu iza sebe. Međutim, sretna okolnost je ta da je ovo dvoje dosta često veoma usko povezano, te da ćete istim udarcem ubiti dvije muhe, tj. naučit ćete dosta korisnih stvari, a i na fin način ćete se zabaviti. A šta kažete da vas sada upoznamo sa svim tim brojnim aktivnostima.

Uz Doru istraživanje dobija skroz novu dimenziju, tako da ćete imati priliku popunjavati bojanke, učiti brojati, pisati, pamtiti melodije, voziti biciklo, ali i što je najvažnije naglasiti, obići ćete gotovo cijeli svijet radeći ove stvari, a to je moguće samo uz Doru. Uplovite u svijet besplatnih igrica i zabavite se u novoj avanturi s Dorom!