Zašto baš Tardi? Sve u 24 sata

Posljednjih godina u Hrvatskoj se sve više pozornosti pridaje higijeni. Za to je zaslužna i naša tvrtka za profesionalno opremanje i održavanje prostorija TARDI. Djelujemo od 1994. godine i to u 13 distributivnih centara u Hrvatskoj. Zapošljavamo više od 70 djelatnika te raspolažemo s više od 25 dostavnih vozila od kojih svako dnevno obavi i 30-tak dostava, a kako bi roba uvijek bila na raspolaganju pobrinuli smo se da naše glavno skladište ima više od 2500 paletnih mjesta. Gotovo da nema proizvoda namijenjenog čišćenju i higijeni, a da nije zastupljen u paleti naših proizvoda. Za svoje klijente se borimo vrhunskom kvalitetom, cijenom, i brzinom isporuke: od trenutka vaše narudžbe do trenutka isporuke, izmjene ili dopune, potrebno je najduže 24 sata.

Mi smo savjesna hrvatska tvrtka

Tardi je hrvatska tvrtka nastala u Hrvatskoj, izgrađena isključivo hrvatskim kapitalom, zapošljavamo isključivo hrvatske građane. I na to smo jako ponosni. Prema podacima koje je nedavno objavila Hrvatska gospodarska komora, na porijeklo proizvoda obraća pažnju 84 posto hrvatskih potrošača: 64 posto je uvjereno kako kupnjom domaćih proizvoda izravno pomaže domaće gospodarstvo, a 21 posto je u to djelomično uvjeren. Uz to, broj naših djelatnika iz godine u godinu raste, a tvrtka se uspješno razvija. Zašto? Zato jer nam naši klijenti vjeruju. Zato jer ih nikad nismo razočarali. Zato jer nam vjeruju i naši radnici: u 16 godina postojanja nije se dogodilo da zaposlenici Tardija nisu dobili plaću na vrijeme. Zato jer to povjerenje mi nikada nećemo iznevjeriti.

Mi vam nudimo sve što je potrebno za čistoću

Naši proizvodi iz palete Olala obuhvaćaju vrhunski troslojni toaletni papir te salvete proizvedeni od najkvalitetnijeg papira prema standardima EU. Jedino mi na hrvatskom tržištu nudimo mogućnost otiska vašeg logotipa u 2 boje. Osim toga, Tardi vam nudi širokoj lepezi najrazličitijih proizvoda namijenjenih čistoći koje je besmisleno nabrajati budući da ih je više tisuća. Stoga kad nas pitaju što od higijenskih proizvoda nudimo na hrvatskom tržištu, mi skromno kažemo – SVE! Naime, mi smo najveći hrvatski stručnjaci za higijenu i naše dugogodišnje iskustvo jamstvo je kvalitete.

Ipak, nabrojimo neke od proizvoda:

Suvremeni imidž s naglaskom na higijenu, pretpostavlja jednostavno održavanje i punjenje. Osim distribucije najnaprednijih sanitarnih držača te kvalitetnog potrošnog materijala kao što su papirnati ručnici, toaletni papir, tekući sapun. Dodatnu mirisnu dimenziju čistoći dajemo kroz potpuno automatizirane sustave za doziranje mirisa i neutralizatore neugodnih mirisa koje stvaramo u svojoj okolini uz direktnu podršku kupcu. Nadalje, u prostorima u kojima je nužno pojačana higijena distribuiramo profesionalna sredstva za čišćenje i dezinfekciju. Kao odgovor na sva pitanja o besprijekornoj higijeni nudimo sredstva za ručno i strojno čišćenje i dezinfekciju te pomagala za čišćenje svih vrsta površina.

Naime, i u restoranskim kuhinjama brinemo se za vas i vaše zdravlje i to visoko kvalitetnim proizvodima za pranje suđa i dezinfekciju kuhinjskih površina. Široki asortiman obuhvaća sredstva za pranje i dezinfekciju posuđa, kisela i neutralna sredstva za ispiranje posuđa, dozirana putem dozatora koja optimalno korišteno čuvaju okoliš i štede vaš novac.

A da bismo postigli savršenu čistoću potrebni su nam brzi, učinkoviti, ekološki prihvatljivi strojevi za održavanje velikih površina bez obzira na to je li to salon automobila, hotel ili trgovački centar. Korištenjem stroja u čišćenju olakšavamo rad ljudi te sprječavamo nepotrebnu potrošnju kemijskih sredstava, a površine dovodimo do potrebnog stupnja higijene.

Uredna, besprijekorno čista i oku ugodna hotelska soba najbolja je posjetnica svake hotelske kuće. Ponuda uključuje različita pomagala za čišćenje poput visokvalitenih mopova, teleskopa, sustava za pranje prozora te kolica za hotelsku, bolničku i ostalu primjenu namijenjena svim interijerima. Nudimo vam i široki asortiman hotelske kozmetike koja kroz najnovija dostignuća u kozmetičkim istraživanjima oživljava dobar osjećaj cijelog tijela i brine o zdravlju kože. Optimalno rješenje za svaku potrebu, kozmetika koja njeguje vaše tijelo i budi osjetila s naglaskom na prirodne i aromaterapeutske sastojke. Sam dizajn kozmetike osmišljen je tako da prostor čini ugodnijim i potpunijim. Ono što je bitno naglasiti jest podatak da zastupamo ekološki prihvatljive proizvode uz obvezatan certifikat i njihovu 90% biorazgradljivost.

Sve to možete dobiti u samo 24 sata pozivom na besplatni telefon 0800 444 000.

Ako mislite da je za vašu djelatnost čistoća bitna – javite nam se.

Tardi vas nikada neće razočarati.