Zašto Žene Glume Orgazam?

Evo za početak nekoliko činjenica koje možda ne mogu direktno objasniti zašto žene glume orgazam, ali onda barem pokazuju da nije nimalo neobično niti neočekivano što one to čine:

-Samo 17% žena za vrijeme seksa redovito ima orgazme (anketa “Durex Global Sex”).

-43% žena priznaje da imaju “neku vrstu seksualnog problema” – kao npr. da ne mogu dostići orgazam, da se za vrijeme seksa dosađuju, ili da imaju totalni manjak interesa za seks.

-80% ispitanih žena kaže da bi se radije mazile i nježno grlile nego se seksale.

Dakle, alarmantna činjenica koju je pokazalo nedavno provedeno Redbook istraživanje je ta da 52% žena redovno glumi orgazme!

To je zabrinjavajuća činjenica, jer kad žena glumi, to je oblik laganja njenom partneru. Krivnja koju ona zbog toga osjeća narušava njezino seksualno zadovoljstvo, uzrokujući time negativnu spiralu u kojoj seks za nju postaje sve manje i manje izvor zadovoljstva.

Drugo, kad žena glumi orgazam, to spriječava njenu bilo kakvu povratnu informaciju pomoću koje muškarac može učiti kako da joj osigura bolji užitak. Na taj način parovi zapnu u negativnu rutinu, što, ponovno, uzrokuje negativnu spiralu pri čemu žena uživa sve manje i manje.

To me dovodi do završne točke: to što tvoja žena osjeća kako u seksu treba glumiti je krajnji rezultat činjenice da ona ne uživa u seksu, a istovremeno (ovo nije nikakvo iznenađenje) ti završavaš sa sve manje i manje seksa. Tako se pridružuješ milijunima drugih muškaraca koji često čuju te kobne riječi „ne večeras, imam glavobolju“.

I sad se vjerojatno pitaš, „Pa koje je onda rješenje za ovaj problem?“. Rješenje je da naučiš kako da ženu dovedeš do orgazma svaki put. Na taj način ćeš u krevetu imati zadovoljnu i sretnu ženu (curu, ljubavnicu) koja će sigurno sve napraviti da ti „uzvrati uslugu“.

—————————————————————————————————————————————————–
John Alexander je autor specijalnog sistema za muškarce za vođenje ljubavi „Kako Biti Njezin Najbolji Ljubavnik Ikad“, koji će ti omogućiti da svojoj partnerici (ženi, curi, ljubavnici) pružiš nevjerojatne orgazme… uvijek iznova i iznova.

Idi na:
==> www.NjezinNajboljiLjubavnik.com
—————————————————————————————————————————————————–

John Alexander

John Alexander nudi produkte, servise, i sadržaj za muškarce o tome kako zavoditi žene i kako održavati sretne veze s njima. Poduzeće Veliki Prasak d.o.o. (kontakt: Tomislav Šoštarko) ima ekskluzivnu licencu za prijevod, marketing (uključujući i objave autorovih članaka u ime autora) i prodaju e-knjiga autora John Alexandera na području Hrvatske, Srbije, BiH i Crne Gore.