BUKET.HR – dostava cvijeća diljem Hrvatske!

Buket.hr je web alat za one koji zbog brzog načina života najčešće ne mogu izdvojiti vrijeme za odlazak u cvjećarnicu ili žele rodbinu, prijatelje te voljene osobe koji žive u drugom gradu obradovati s cvijećem povodom rođendana, obljetnica, u slučaju smrti poslati vijenac s posljednjim pozdravom.

Funkcioniramo na način da se vrši besplatna dostava za cijelu Hrvatsku koja se obavlja osobno preko mreže naših cvijećara, a ne preko Pošte, čime se osigurava pravovremena dostava u dogovoreno vrijeme. Dostavljamo cvijeće u svim gradovima na području cijele Hrvatske po prihvatljivim cijenama uz zajamčenu kvalitetu.

Nudimo cvijeće za sveprigode (buketi, vijenci, košarice, lončanice), veliki izbor,moderan stil izrade, koristi se svježe cvijeće najbolje kvalitete, a uz cvijeće se mogu izabratit i dodatni poklon – bombonijere i vino.

Dostavljamo cvijeće u bolnice, na groblja, urede, a nudimo i opciju slanja cvijećaposlovnim parterima te na kućneadrese. Uz svaki odabrani cvijet može se odabrati čestitka na kojoj će pisati željeni tekst primatelju cvijeća.

Buket.hr pruža sigurnu web kupovina preko T-Com Pay Way pri čemu se poštuje privatnost korisnika i ne skladište sebrojevi kartica klijenata. Proces narudžbe/kupnje je jednostavan, nije potrebna prethodna registracija, što znači da možete obradovati cvijećem u svega par klikova! Primamo sve vrste kreditnih kartica, plaćanje Internet bankarstvom kao i općom uplatnicom.

Na web stranici www.buket.hr posjetitelji mogu naći zanimljivosti o cvijeću, u kojim prigodama se poklanja koje cvijeće, sve o bojama cvijeća, njihovo značenje i općenito korisne informacije o činu poklanjanja najljepšeg znakapažnje – cvijeća.

Prisutani smo na svim značajnijim društvenim mrežama – Facebooku, Twitteru i Google Plusu – gdje se korisnici mogusvakodnevno informirati o novostima i zanimljivostima o cvijeću, ali ipogledati bukete kako bi dobili što bolji uvid u rad cvjećarnice i našu ponudu.

Razveseliti nekoga je postalo lako u svega par klikova mišem.

Trenutno je stranica buket.hr dostupna na hrvatskom jeziku te je u izradi stranica na engleskom jeziku. S obzirom da većina klijenata koristi “pametne telefone” u izradi je i mobilna stranica buket.hr-a kako bi se u potpunosti prilagodili potrebama naših klijenata kako bi nesmetano mogli naručiti cvijeće u “pokretu”.

Sretni smo što imamo privilegiju raditi posao kojem je glavna zadaća – razveseliti nekoga. U većini slučajeva primatelji su iznenađeni, jer kako kažu, nikada nisu dobili cvijeće na kućnu adresu. Sada su iste te osobe korisnici naših usluga koji dalje svoje najmilije daruju cvijećem. Razveselite svoje najbliže i Vi!!!