Friskies Mini Menu – mali obrok za veliko zadovoljstvo

Razumijevajući svojeg ljubimca bolje od bilo koga drugoga, želite mu pružiti najbolje. Nestle Purina Petcare je najjača robna marka za brigu o ljubimcima u Europi; nudi veliki izbor proizvoda koji su osmišljeni da osiguraju uravnotežene, hranjive i ukusne obroke, prikladne za Vašu mačku ili psa u skladu s njihovom životnom dobi i načinom življenja. Širok izbor njihovih proizvoda osigurava osnovne prehrambene sastojke što se na vidljiv način odražava dobrim stanjem Vašeg ljubimca.

Vodeći brand kompanije, Friskies, nudi posebno osmišljenu hranu za male pasmine. Posljednji podaci pokazuju da je populacija malih pasmina u stalnom porastu jer sve više ljudi živi u gradovima te su stoga male pasmine “praktičnije” i više odgovaraju urbanom načinu života. Istovremeno, karakteristike malih pasmina su da su često su izbirljivi i osjetljivi prilikom hranjenja, da žive duže nego veliki psi (prosječni životni vijek malih pasmina je 15 godina), te da im hrana mora biti posebno prilagođena.

Vlasnici malih pasmina smatraju da je vrijeme provedeno s njihovim mališanima dragocjeno i posebno. Jako im godi egu kada netko pohvali njihovog psića. Odnos koji su međusobno razvili je veoma taktilan, a mjesto koje pas zauzima u obitelji je ravnopravan s ljudima. Iz tog razloga, vlasnici se često odnose prema njima kao prema osobama te im posvećuju posebnu pažnju. Udio malih pasmina danas se procjenjuje na 29%, i kontinuirano pokazuje trend rasta od 0,2% tokom svake godine.

Upravo za takve kućne ljubimce koji očekuju potpunu posvećenost svojih vlasnika i visoku kvalitetu života, Friskies Mini Menu je 100% potpun i uravnotežen obrok.  Posebno su razvijene manje granule koje su napravljene s kvalitetnim sastojcima i vlaknima za zdravu probavu. Zato što je posebno prilagođena malim pasminama Friskies Mini Menu zadovoljava sve nutritivne potrebe.

Mini Menu suha hrana za pse:

•100% potpun i uravnotežen obrok

•Obogaćen je s Life Plus Nutrition formulom

•Granule su prosječno 3x manje (volumenom) u usporedbi s Friskies adult hranom

•Napravljena je s antioksidansima za podršku imunološkom sustavu

•Sadrži vlakna za dobru probavu

•Sadrži vitamin D i minerale za zube i kosti

 

Mini Menu mokra hrana za pse:

•Predstavlja novost u Friskies ponudi –ulazak u novi segment mokre hrane za pse

•100% potpun obrok s ukusnim mesnim okusom

•Donosi “pravi” mesni okus

•Jednostavno pakiranje osigurava lako doziranje (jedno pakiranje = jedan obrok)

Friskies Mini Menu – zato što volite svog psa i želite mu dati nešto posebno