Kako Vratiti Curu – Što Sam Činio Pogrešno?

Načuo si da tvoja bivša cura sada izlazi s nekim drugim momkom. Osjećaš da te to doslovno ubija. Vidiš samo jednu stvar koja te podsjeća na nju, i odmah moraš zadržavati suze. Pokušavaš je izbaciti iz svojih misli, ali to je tako teško! Tek sad kad si je izgubio shvaćaš koliko ti ona zapravo puno znači. To je užasno.

Podsjeća li te to na tebe? Da li bi htio da možeš vratiti vrijeme unatrag? Želiš je natrag, ali što uopće možeš učiniti u vezi toga? PUNO TOGA!

Bio sam u toj poziciji i to je užasna stvar za doživjeti. Bili ste nekoliko godina u odanoj vezi. Možda si se čvrsto vezao za nju ili si razmišljao o tome kako ćeš oženiti tu ženu svojih snova, i onda iznenada… ostao si sam i usamljen.

Ideja da izlaziš s DRUGIM ženama ti se čini veoma strana. Nekad si možda zaista bio dobar sa ženama, ali potrebno je neko vrijeme da se vratiš u igru. A možda, samo možda, se niti ne želiš vratiti u igru.

Počinješ razmišljati o svojoj situaciji i shvaćaš da si propustio priliku. Tvoja bivša je bila djevojka tvojih snova, i sad kad te ostavila, osjećaš se kao da je dio tebe nestao. Ostavljen si u osjećaju odbačenosti, usamljenosti i očajanja.

U ovoj situaciji, najveća pogreška koju momci čine je ta da postanu jadni beta muškarci. Ti provodiš svoje dane u lošem raspoloženju pokušavajući smisliti bilo kakav način da je vratiš k sebi. Rezultati su predvidljivi i obično ti ne idu u korist.

Tvoj prekid je započeo s kritičnim greškama koje si počinio za vrijeme vaše veze.

Kada ste se u početku počeli viđati, imao si uključene neke Okidače Privlačnosti zbog kojih si joj bio privlačan, i zato si je oborio s nogu. Bio si puno više alfa muškarac nego što si to bio u zadnje vrijeme.

Kako je vrijeme prolazilo, previše si se opustio. Bio si sa svojom curom svaki dan i svaku noć, i prestao si se truditi. U tom trenutku ona je počela činiti stvari pomoću kojih je testirala tvoj alfa status… i pao si na njenim testovima. Tu leži dio razloga zašto si sada sam.

Na primjer, jednom kada ste bili zajedno vani možda ti je rekla nešto poput, “Što bi učinio kad bi me onaj momak pokušao pokupiti?”

Što si joj rekao u toj situaciji? Ako je tvoj prvi instinkt bio taj da dramatično pokažeš svoju ljubomoru i nesigurnost, vjerojatno si rekao u ljutnji, „Želiš li ti izaći s tim momkom?!”

To je bio pogrešan odgovor. Trebao si se nasmijati i reći, ”Zahvalio bih mu se što mi te uzeo iz ruku.”

Ljubomoran odgovor dolazi iz okvira tvoje nesigurnosti. Vidiš, ti nikada ni na koji način ne bi trebao pokazati svojoj ženi da ti nedostaje samopouzdanja ili, još gore, da se osjećaš ugrožen zbog drugih dečkiju.

Dobro zapamti da će te tvoja žena na ovaj način konstantno testirati. To može uključivati druge dečke kao u gornjem primjeru, ili može biti nešto “beznačajno” poput, ”Sviđa li ti se moja kosa?”

Kao generalno pravilo, bit ćeš na dobrom putu dok god ne pokušavaš obraniti ili objasniti sebe i svoje postupke na način da tražiš odobrenje i naklonost. Uvijek demonstriraj svoju samouvjerenost i zdrav osjećaj samopoštovanja.

U svakom kontaktu sa ženama budi toga svjestan! S tim pozitivnim i jakim stavom nećeš je uopće niti izgubiti ILI ćeš je vratiti natrag k sebi za treptaj oka. Sretno!

John Alexander je autor elektroničke knjige “Kako Vratiti Bivšu u 30 Dana ili Manje”, koja opisuje točan plan o tome što trebaš činiti ako je želiš vratiti k sebi. O tome možeš više saznati i započeti ponovno uspješno privlačiti svoju curu tako da odeš na http://www.VratiBivsu.com.


John Alexander

John Alexander nudi produkte, servise, i sadržaj za muškarce o tome kako zavoditi žene i kako održavati sretne veze s njima. Poduzeće Veliki Prasak d.o.o. (kontakt: Tomislav Šoštarko) ima ekskluzivnu licencu za prijevod, marketing (uključujući i objave autorovih članaka u ime autora) i prodaju e-knjiga autora John Alexandera na području Hrvatske, Srbije, BiH i Crne Gore.