Kako Vratiti Curu

Biti odbačen je jedna od najgorih stvari uopće koja se momku može dogoditi. Nedavno sam vidio rang listu životnih događaja poredanih po količini doživljenog stresa, i završetak intimne veze je bio rangiran kao stresniji događaj nego služenje zatvorske kazne. Zato ako si spreman preokrenuti situaciju u svoju korist, bez obzira na to kako ružno te napucala, krenimo na posao….

Prvi korak u vraćanju tvoje žene je da ponovno uspostaviš svoju vlastitu vrijednost. To je važno jer je daleko najčešća greška koju momak čini na kraju veze ta da postane ovisan o ženi. On praktično padne na svoja koljena i moli ženu da ga ona uzme natrag, i nažalost pri tome dolazi do točno suprotnog efekta, a taj je da se ona od njega još više udaljuje.

To je jednostavna ljudska psihologija, koju razumije bilo koji sposobni oglašivač ili prodavač: ako postoji potražnja za nečim i ako se moraš potruditi da to dobiješ, na kraju ćeš to više i cijeniti. I nažalost, ako postaneš plačljivi muškarac, koji cmizdri svojoj ženi da ga uzme natrag, ona se upravo u tom slučaju ne mora niti malo potruditi da bi te imala.

Zbog toga ćeš najbolji uspjeh ostvariti na način da ponovno uspostaviš svoju vrijednost, a to ćeš napraviti tako da ćeš joj poslati rukom pisanu poruku, s kojom ćeš je isključiti na neko vrijeme. U suštini, reći ćeš joj da joj sada daješ njeno vrijeme i prostor, da se slažeš s prekidom, i da ćeš prekinuti komunikaciju s njom na neko vrijeme tako da oboje možete imati jednu zdravu distancu i prostor za sebe.

Završit ćeš poruku tako što ćeš joj reći da ti se dogodilo nešto uzbudljivo u životu, i da ćeš joj to jednom morati ispričati. To je ekstremno efikasno jer će kod tvoje bivše uzrokovati znatiželju, koja je najjača ljudska emocija. Kasnije kada dođe vrijeme da ponovno uspostavite komunikaciju, ona će biti nemoćna da ti se odupre i vapit će da opet priča s tobom.

(Usput, moja ideja o poruci za isključenje djeluje toliko dobro da sam primijetio da je i drugi “gurui” za veze i zavođenje posuđuju i proglašavaju je kao svoju vlastitu.)

Drugi korak je izgrađivanje tvoje privlačnosti. Identificirao sam 11 karakteristika koje su privlačne ženama, a koje ja zovem ”Okidači Privlačnosti.” Kada uključiš te okidače, uključit ćeš također i ženinu želju da te ima.

Okidači Privlačnosti su slijedeći:

  • 1. Biti Vođa – Ti govoriš, a drugi (osobito drugi muškarci) slušaju.

 

  • 2. Muškarčev Dobar Izgled – Žene koriste izraz “zgodan” ili čak “seksi” da te opišu. Daju ti komplimente za izgled na razne načine, kao na primjer “kako ti dobro stoji majica!“ ili “lijepa majica!”.

 

  • 3. Fizičko Zdravlje i Snaga – U formi si.

 

  • 4. Samopuzdanje – Krećeš se kroz život sa sigurnošću, bez straha što drugi misle o tebi.

 

  • 5. Biti Sretan i Neovisan – Nemaš potrebe vršiti pritisak na ženu, niti kontrolirati njeno ponašanje.

 

  • 6. Druge se Žene Zanimaju za Tebe – Ako žena zna da ima konkurenciju da bi te osvojila, izgledaš puno privlačniji u njenim očima.

 

  • 7. Biti Popularan – Imaš široku društvenu mrežu.

 

  • 8. Biti Zabavan, Intrigantan, Duhovit i Očaravajuć – Donosiš veliko olakšanje ženinom inače dosadnom životu.

 

  • 9. Biti Zaštitnik – Možeš zaštiti druge koji se nalaze u tvojoj blizini.

 

  • 10. Nasmijavaš Je – Ako se žena smije onome što kažeš, psihološki je nemoguće da joj se ne sviđaš barem na neki način.

 

  11. Imaš Strasti i Ambicije – Ambiciozan si i strastven u onom što radiš.

Treći korak je da identificiraš greške koje si prethodno činio u vašoj vezi i da iz njih nešto naučiš, tako da, nakon što ti i tvoja žena ponovno uđete u vezu, u njoj i ostanete. Nakon svega, uopće ne bi bilo zabavno biti ostavljen po drugi put.

Ovo sam drastično pojednostavnio, ali osnovni elementi uspješne veze su:

  • 1. Ti si muškarac koji je generalno dominantan (radije nego mlakonja), samouvjeren u sebe, i alfa muškarac.

 

  • 2. Svojoj ženi daješ pozitivne emocije.

 

  • 3. Emocionalno gledajući, ona više treba tebe nego što ti trebaš nju. (Ti možeš stajati na svojim vlastitim nogama i ne trebaš je da ti bude psiholog ili zamjena za majku.)

 

  4. Imaš s njom česte i zadovoljavajuće fizičke odnose.

Četvrti korak je da ponovno iniciraš komunikaciju s tvojom ženom, nakon što si je punih 21 dan držao 100% isključenu od sebe. Zatim ćeš postići to da ponovno izađete, tako da je možeš ponovno privući i osvojiti.

U namjeri da osiguraš vaš ponovni susret, obavezno ćeš joj (još na samom početku tvoje akcije njenog vraćanja) reći da ti je vaš prekid potpuno ok i da bi sada htio da budete prijatelji. Budi potpuno nonšalantan i “cool”. Ti želiš da se ona pita što se to s tobom promijenilo i što se to sad odjednom događa u tvom životu.

I zatim kada se ponovno nađete, ti ćeš je pomoću svojih Okidača Privlačnosti totalno zapanjiti i oborit ćeš je s nogu. U mnogo više detalja idem u svojoj knjizi, ali to je točno ovako jednostavno, i zato je ovaj plan za ponovno privlačenje tvoje bivše cure nešto najsigurnije što uopće možeš i zamisliti.

John Alexander je autor elektroničke knjige “Kako Vratiti Bivšu u 30 Dana ili Manje”, koja je dokazani sistem da vratiš svoju bivšu curu k sebi. O tome možeš više saznati – i postići to da ponovno budeš privlačan svojoj ženi više nego ikad prije – tako da odeš na http://www.VratiBivsu.com


John Alexander

John Alexander nudi produkte, servise, i sadržaj za muškarce o tome kako zavoditi žene i kako održavati sretne veze s njima. Poduzeće Veliki Prasak d.o.o. (kontakt: Tomislav Šoštarko) ima ekskluzivnu licencu za prijevod, marketing (uključujući i objave autorovih članaka u ime autora) i prodaju e-knjiga autora John Alexandera na području Hrvatske, Srbije, BiH i Crne Gore.