Kako Zaraditi Preko Interneta

Kako zaraditi preko Interneta pitanje je koji su si mnogi već postavili.
Internet pruža neograničen broj mogućnosti zarade novca preko Interneta.
Ne morate biti ekspert da biste to i postigli no ne zavaravajte se kao je Internet zarada shema brzog bogaćenja jer nije i nije niti blizu toga.
Da biste uopće bili u mogućnosti zaraditi na Internetu morate nešto prodati a da biste to postigli morate imati proizvod.
Kako mnogi nemaju vlastiti proizvod poseže se za affiliate mrežama koje u sebi imaju na desetke tisuća gotovih proizvoda spremnih na promociju. Sve što treba učiniti je ugrabiti affiliate link te ga objaviti na web stranici/blogu u nadi da će ga netko uočiti i kliknuti na njega te na kraju ako nam se smiluje i kupiti proizvod a mi zaraditi na proviziji.
Sada smo došli na onaj glavni dio a to je promet. Proizvod za promociju je lako pronaći, blog je lako kreirati, web stranicu malo teže no da se no dovesti promet na stranicu/blog je problem sa kojim se suočavaju i marketinški stručnjaci višega kova.
Cilj svega je PROMET a računica je jednostavna:
NEMA PROMETA = NEMA POSJETITELJA = NEMA KLIKOVA = NEMA PRODAJE = NEMA ZARADE
Ne može biti jednostavnije do toga.
Zaraditi novac na Internetu moguće je jedino ako ste dovoljno uspješan i kreativan dovesti dovoljnu količinu prometa na vaše web stranice/blogove.
To možete činiti na dva načina:
• Organskim (besplatnim) putem
• Plaćenim putem (oglašavanjem)
Iskreno, nisam ljubitelj plaćenog puta, tzv. PPC marketinga ili Pay Per Click marketinga jednostavno zato jer sam u tolikoj mjeri razvio SEO tehnike da su mi svih 25 web stranica koje su trenutno aktivne sve na prvim mjestima Google tražilice za određene ključne riječi.
Kada bih unajmio nekog SEO stručnjaka da mi to isto učini potrošio bih vjerojatno nekoliko tisuća kuna a ja to radim sam sistemom kojega sam naučio na ovoj stranici:
Internet zarada – Kako zaraditi preko Interneta
Na stranici možete pročitati sve o sistemu kojega koristim te preuzeti besplatno knjigu unosom email adrese i imena u formu desno.
Sistem opisuje kako zaraditi preko Interneta organskim putem, znači dovođenjem prometa besplatnim tehnikama.
Jako učinkovita tehnika ukoliko se prati svaki njezin dio.
Sigurno vas i zanima koliko biste trebali uložiti? Ah da, došli smo i do dijela koji vam baš i nije drag no morate znati da bez ulaganja nema ni zarade.
E pa da počnemo, sam sistem ima cijenu od $47 jednokratno i u tu cijenu uračunate su sve knjige, upute u PDF formatu te video prezentacije.
Nadalje, oni koji žele kompletan sistem kojega bih i ja preporučio kupiti će i SniperX uz dodatnu cijenu od $47 mjesečno a koji je za prvi mjesec BESPLATAN.
Nadalje, za svaki proizvod koji promovirate morate imati i domenu, ime stranice koja košta $12 godišnje po domeni te vam je potreban hosting plan gdje ćete to i sve smjestiti na web. Ovisno od servisa do servisa cijena je oko $80-$100 godišnje za neograničeno broja domena.
Znači za jedan kvalitetan početak potrebno vam je oko $200 te slijedi rad i o njemu će ovisiti koliko i da li ćete zaraditi na Internetu.
Lp
P.S. Zaraditi preko interneta je moguće no da biste to i uspjeli proći će neko vrijeme a i dobro bi bilo uložiti u IM znanje.

gox1971

41 godina, dolazim iz Opatije i radim na naftnoj platformi. Kao sekundarni posao zapoceo sam sa Online marketingom u kojemu sam dogurao do zavidnoga nivoa. 25 web stranica od kojih su sve 25 na prvim mjestima google pretrage za odredjene trazene kljucne rijeci. U svoje slobodno vrijeme bavim se raznim ekstremnim sportovima kao sto je extreme snowboarding, brdski biciklizam, planinarenje, kickboxing i vozim superbike te podvodni ribolov. To je ukratko to, ionako nisam ovdje za upoznavanje vec pisanje tekstova koji nekome mogu biti od velike pomoci.

2 thoughts on “Kako Zaraditi Preko Interneta

Comments are closed.