Plaćeni Poslovi Na Društvenim Mrežama

Budi plaćen za održavanje profila kompanija na društvenim mrežama!

Da li znate da kompanije troše ogromne novce na održavanje njihovih „social media“ profila kao što je Facebook, Twitte, Linked In, YouTube.
Takva vrsta posla zove se menadžer društvenih mreža. Za 2-3 sata dnevno rada možete zaraditi i do 60.000€ godišnje što je oko 164€ dnevno. Biti menadžer na društvenim mrežama nije teško no dobiti takav posao jeste.
Sve se svodi na održavanje profila te ažuriranje istih informacijama koje se dobiju od kompanije.
Recimo baš gledam jednu kompaniju koja nudi 300€ tjedno za održavanje Facebook stranice na temu online sport trgovina.
Sve što trebate činiti je obavještavati članove o promocijama, slati letke dobrodošlice te ostale stvari a bitno je što kompanija nudi i dodatak, bonus od 1€ na svaki novi član kojeg dovedete bilo kojom metodom.
Druga kompanija nudi 250€ tjedno za održavanje Twitter profila a zarada se sastoji iz twittanja materijalom koji se dobije od kompanije te dovođenjem novig „followera“ na Twitter profil.
Treća kompanija ima kombinaciju Facebook grupe te YouTube profila i nudi visokih 450€ tjedno za održavanje istih. I tako dalje. Sa slike možete vidjeti da postoje more kompanija koje traže ljude, tzv. Social media menadžere koji su voljni utrošiti nekoliko sati dnevno na održavanje profila na društvenim mrežama. Ja si mislim, zašto da ne, pa ako netko voli „visiti“ na Facebooku onda ne bi bilo loše pola vremena pametno iskoristiti.
Sada dolazimo do teme KAKO uopće započeti te kako se uspješno prijaviti te biti prihvaćen kao social media menadžer.
Da biste to uspjeli morali biste imati malo znanja o tome kako funkcioniraju društvene mreže te se znati kretati njima. Sama navigacija nije problem no kreacija grafike za grupe/stranice nekome može predstavljati veliki problem. Nadalje nitko ne zna da se prilikom prijave prolazi dodatan intervju koji za mnoge može biti koban pošto ne znaju o čemu se točno radi.
Kako biste izbjegli takve neugodnosti i da biste se uspješno aplicirali za poziciju social media menadžera upišite se na tečaj za social media menadžera koji stoji oko $10.00 prva tri dana te nakon toga oko $75 jednokratno te naučite sve o tom poslu te kako se aplicirati i raditi taj posao.
Vjerujte mi, isplati se s obzirom na krizu u kojoj se nalazimo a i što se zarade tiče koja nerijetko prelazi 50.000€ godišnje. Mislim da je to sasvim prihvatljiva cifra za „surfanje“ društvenim mrežama 2-3 sata dnevno, što vi mislite.
Želite li saznati više o tome te pročitati istinitu priču posjetite stranicu PAID SOCIAL MEDIA JOBS gdje unosom email adrese i imena u formu desno preuzmite BESPLATNO raport o tome kako je dotični gospodin uspio kao social media menadžer.

gox1971

41 godina, dolazim iz Opatije i radim na naftnoj platformi. Kao sekundarni posao zapoceo sam sa Online marketingom u kojemu sam dogurao do zavidnoga nivoa. 25 web stranica od kojih su sve 25 na prvim mjestima google pretrage za odredjene trazene kljucne rijeci. U svoje slobodno vrijeme bavim se raznim ekstremnim sportovima kao sto je extreme snowboarding, brdski biciklizam, planinarenje, kickboxing i vozim superbike te podvodni ribolov. To je ukratko to, ionako nisam ovdje za upoznavanje vec pisanje tekstova koji nekome mogu biti od velike pomoci.